Előadások, educatio

Az egészség "nulladik" lépése, hogy nem fogadjuk el azokat a dogmákat, melyeket az akadémikus orvoslás ránk erőltet. Ezek szerint leggyakoribb kórképeink (pl. magas vérnyomás, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés) sosem gyógyulnak meg és életünk végéig gyógyszert kell szednünk, vagy, mint az ízületi fájdalom, ami ugye a korosodás normál része.

Előadások, képzések, webkonferenciák

Dr. Nagy Tamás heti rendszerességgel tart előadást égető egészségügyi kihívásainkról és azok lehetséges megoldásairól. Sajnos, van miről beszélni! A modernkori problémáink, az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek az immun- gyulladásos rendszer elsődleges provokáló faktorai és okozói a megbetegedéseinknek. Nem szabad "normálisnak" tekintenünk, hogy éves szinten több, mint 62.000 ember hal meg szívinfarktusban vagy stroke-ban, és sajnos ebben a 45-59 éves korosztály a legsérülékenyebb!

Ezért heti rendszerességgel rendezünk ingyenes webkonferenciákat, előadásokat, meglátogatunk közösségeket (öregek otthona, nyugdíjas klub, Alzheimeres hozzátartozók csoportja, kismama klubok).

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.