Előadások, educatio

Az egészség "nulladik" lépése, hogy nem fogadjuk el azokat a dogmákat, melyeket az akadémikus orvoslás ránk erőltet. Ezek szerint leggyakoribb kórképeink (pl. magas vérnyomás, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés) sosem gyógyulnak meg és életünk végéig gyógyszert kell szednünk, vagy, mint az ízületi fájdalom, ami ugye a korosodás normál része.

Előadások, képzések, webkonferenciák

Dr. Nagy Tamás heti rendszerességgel tart előadást égető egészségügyi kihívásainkról és azok lehetséges megoldásairól. Sajnos, van miről beszélni! A modernkori problémáink, az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek az immun- gyulladásos rendszer elsődleges provokáló faktorai és okozói a megbetegedéseinknek. Nem szabad "normálisnak" tekintenünk, hogy éves szinten több, mint 62.000 ember hal meg szívinfarktusban vagy stroke-ban, és sajnos ebben a 45-59 éves korosztály a legsérülékenyebb!

Ezért heti rendszerességgel rendezünk ingyenes webkonferenciákat, előadásokat, meglátogatunk közösségeket (öregek otthona, nyugdíjas klub, Alzheimeres hozzátartozók csoportja, kismama klubok).

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!