top of page

júl. 27., Szo

|

Zoom meeting - elő videós kapcsolat

A bécsiek számára is - egészségprogram, mely végigsöpör a világon!

Átlépünk egy újabb határt! Prevenciós egészségprogram Svédországból, mely valós segítséget nyújt egészségünk megőrzéséhez és helyreállításához, Európában még új keletűnek számító alkalmazott táplálkozástudomány elveit követve. Előadó: Dr. Nagy Tamás orvos

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
A bécsiek számára is  - egészségprogram, mely végigsöpör a világon!
A bécsiek számára is  - egészségprogram, mely végigsöpör a világon!

Idő és helyszín

2019. júl. 27. 13:00 – 15:00

Zoom meeting - elő videós kapcsolat

Az eseményről

Kifejezetten a Bécsben és a határ környékén élő, dolgozó barátainknak és az egészségügyi kihívással küzdőknek szól az előadás, akik nem akarják elfogadni, hogy a betegségüket egész életen át viselniük kell, vagy a gyógyszereiket egész életünkben szedni kell.Persze szó lesz ennek az egészségprogramnak az európai jövőjéről és az ezzel kapcsolatos együttműködési lehetőségről is.

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez. 

"Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal? 

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül. 

"Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben, és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó gyulladás, ami szép lassan kinyír minket!"  Dr. Nagy Tamás

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni!

Esemény megosztása

bottom of page