top of page

nov. 02., K

|

Online orvosi előadás!

A D-vitamin és a légúti infekciók / Bemutatkozik a ZinoShine+

Törvényszerű, hogy évente megfázunk, influenzásak leszünk? S most itt a Covid, amit senki sem szeretne elkapni. Ezzel együtt, ahogy csökken a hőmérséklet, úgy tűnik, könnyebben megbetegszünk. Ám vannak olyan megelőző stratégiák, amelyeket bevethetünk, hogy az egészségünket csúcsformában tartsuk.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
A D-vitamin és a légúti infekciók / Bemutatkozik a ZinoShine+
A D-vitamin és a légúti infekciók / Bemutatkozik a ZinoShine+

Idő és helyszín

2021. nov. 02. 19:00 – 20:00

Online orvosi előadás!

Az eseményről

A fő pillérek a jó alvás, az egészséges táplálkozás és a testmozgás. Ezen túlmenően a szervezetünk egyedi igényeinek megértése lehetővé teszi, hogy energikusan és egészségesen éljünk. A teszten alapuló és egyénre igazított étrend-kiegészítők jó példái ennek. Amikor az éves megfázás ellen a jó közérzet fenntartásával védekezünk, a D-vitamin a szervezetünk első védelmi vonala.

A ZinoShine+ vadon termő zuzmóból származó vegán D3-vitamint és széles spektrumú magnéziumot tartalmazó szuperformula, ami 100%-ban természetes és hatékonyan be lehet vetni a D-vitamin szintjének természetes optimalizálásához.

Dr. Nagy Tamás online előadása  a D-vitamin jelentőségéről infekciók esetén és a Zinoshine+ egyedi különlegességéről is. A doktor úr közismert az alapos tudásáról és a jó hangulatú, könnyen érthető előadásairól.

Esemény megosztása

bottom of page