top of page

febr. 23., Cs

|

Dr. Nagy Tamás online előadása

A felnőttkori ADHD

A mindennapi átlagos stressz az ADHD-val küzdőknek sokkal nagyobb nehézségeket okoz, mint egy egészséges embernek. Kihat a karrierre és az érzelmi életre egyaránt. Az előadásban a megoldásokat tárjuk fel.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
A felnőttkori ADHD
A felnőttkori ADHD

Idő és helyszín

2023. febr. 23. 19:00 – 19:50

Dr. Nagy Tamás online előadása

Az eseményről

Az ADHD egy nagyon összetett folyamat, néha betegség. Nem helyes, ha stigmákkal jelöljük meg az embereket, hisz ki dönti el, hogy gyermekkori álmodozás vagy lustaság az állapot, személyiségjegy vagy figyelemhiány? Abban az esetben azonban, ha a gyereknek vagy felnőttnek mindez megannyi frusztrációt okoz, tennünk kell ellene. Ha gyermekkorban nem oldják meg a problémát, akkor a személyisége fejlődésére, munkájára és magánéletére is kihathat majd felnőttkorban. Adatok szerint a felnőttkori ADHD-val küzdőknél két és félszeres a válások száma és az egészségtelen életvitel, valamint a rossz stresszkezelési minták miatt hamarabb is betegszenek meg a civilizációs kórképekben.

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni a még legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg a szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitíve beavatkozni és megelőzni nagyobb bajt.

Tudományos tény, hogy a pénzügyi kihívások, a tartós szociális stressz, a félelem, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, az ultrafinomított, magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése és az elhízás együtt lettek egészségromlásunk fő okai. E folyamat megoldására a Skandináv Egészségprotokoll használatával eszközöket adunk az Ön kezébe e káros hatások és a táplálkozásból adódó hiányállapotok korai, még a betegségeket megelőző felismeréséhez. Azután segítünk a tesztalapú személyre szabott egészséges életmódja kialakításában és eljuttatjuk Önhöz az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokat a fenti káros következmények megszüntetéséhez és egy energiadúsabb, nyugodtabb, biztonságosabb életvitelhez.

Esemény megosztása

bottom of page