top of page

szept. 02., Sze

|

Interaktív, online előadás!

A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!

Az előadáson teljesen új megvilágításba helyezzük a daganatok kialakulását, a rák és az immunrendszer kapcsolatát és a természetes megoldások lehetőségeit is.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!
A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!

Idő és helyszín

2020. szept. 02. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez.

A daganatok megjelenésében jelentős szerepet játszik az immunrendszer diszfunkciója és az ebből eredő sejtszintű gyulladás, amelyről általában már csak akkor szerzünk tudomást, mikor ki is alakult a betegségünk. Különböző vírusok önmagában provokálhatják a rákot, mégis az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek a gyulladásos rendszerünk elsődleges provokáló faktorai. A tartósan fennálló gyulladás pedig, még ha látszólag enyhe is, ha “kellő" időt kap, akkor bizonyítottan öl!

Az előadáson bemutatásra kerül a már több ezer ember számára segítséget nyújtó Skandináv Egészségprotokoll is.

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni, a részvételhez mindössze előzetes regisztráció szükséges. Kattintison a "Regisztráljon most" gombra!

Esemény megosztása

bottom of page