top of page

szept. 02., Sze

|

Interaktív, online előadás!

A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!

Az előadáson teljesen új megvilágításba helyezzük a daganatok kialakulását, a rák és az immunrendszer kapcsolatát és a természetes megoldások lehetőségeit is.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!
A legfélelmetesebb diagnózis, a rák!

Időpont és helyszín

2020. szept. 02. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az esemény részletei

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez.

A daganatok megjelenésében jelentős szerepet játszik az immunrendszer diszfunkciója és az ebből eredő sejtszintű gyulladás, amelyről általában már csak akkor szerzünk tudomást, mikor ki is alakult a betegségünk. Különböző vírusok önmagában provokálhatják a rákot, mégis az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek a gyulladásos rendszerünk elsődleges provokáló faktorai. A tartósan fennálló gyulladás pedig, még ha látszólag enyhe is, ha “kellő" időt kap, akkor bizonyítottan öl!

Az előadáson bemutatásra kerül a már több ezer ember számára segítséget nyújtó Skandináv Egészségprotokoll is.

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni, a részvételhez mindössze előzetes regisztráció szükséges. Kattintison a "Regisztráljon most" gombra!

Az esemény megosztása

bottom of page