top of page

jan. 06., Sze

|

Interaktív, online előadás!

A sport, a testsúlykontroll és a gyulladáscsökkentés összefüggései egészségünkért

Apró változtatások a tökéletes egészségért, mert az élet csodaszép! Önnek is az újévi fogadalmak közé tartozik, hogy egészségesebben él januártól és elkezd sportolni? Idén érdemes megfogadnia a magának tett ígéretet, amiben most segítsége is lesz.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
A sport, a testsúlykontroll és a gyulladáscsökkentés összefüggései egészségünkért
A sport, a testsúlykontroll és a gyulladáscsökkentés összefüggései egészségünkért

Idő és helyszín

2021. jan. 06. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

"Egyetlen valódi megoldás van, a tudatos egészségfejlesztés. Vegye a kezébe a döntést a saját életéről most, hogy majd később ne legyen kiszolgáltatva mások döntéseinek!" 

Dr. Nagy Tamás

Dr. Nagy Tamás orvos előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez.

A 2021.01.06-án, 19:00 órakor megrendezésre kerülő előadására meghívta Halla Szilárdot, a magyar birkózó-válogatott erőnléti edzőjét, aki gyakorlati útmutatást is fog adni, hogy mit tehetünk a kellő fittség eléréséhez és az immunrendszerünk támogatásához, hiszen most a korlátozások miatt kevesebbet mozdulunk ki és bezártak az edzőtermek is. 

Jöjjön el és hívja meg ismerőseit is az előadásra!

Halla Szilárd 8 éve foglalkozik emberek egészségének fejlesztésével a testedzésen keresztül. A munkája során nagy hangsúlyt fektet az erőfejlesztésen kívül az életmódbeli szokások átalakítására, többek között a légzésre, az alvásra és a táplálkozásra is.

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni, a részvételhez mindössze előzetes regisztráció szükséges. Kattintson a "Regisztráljon most" gombra!

Esemény megosztása

bottom of page