top of page

nov. 05., K

|

Zoom meeting - élő videós kapcsolat

Adjunk esélyt egy jobb és egészségesebb életre!

Az egészségprotokoll olyan eszközöket mutat be, amely segít kordában tartani a betegségeket és támogatja a szervezet azon képességét, hogy saját magát gyógyítsa meg. Ön előre felteheti kérdéseit írásban, még az előadás előtti nap 12.00 óráig az orvosikerdesek@gmail.com címen.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
Adjunk esélyt egy jobb és egészségesebb életre!
Adjunk esélyt egy jobb és egészségesebb életre!

Idő és helyszín

2019. nov. 05. 20:00 – 2019. nov. 06. 21:00

Zoom meeting - élő videós kapcsolat

Az eseményről

Az előadás azon egészségügyi kihívással küzdőknek szól, akik nem akarják elfogadni, hogy a betegségüket egész életen át viselniük kell, vagy a gyógyszereiket egész életünkben szedni kell. 

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez. 

"Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal? 

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül."

"Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben, és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó gyulladás, ami szép lassan kinyír minket!"  Dr. Nagy Tamás

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni! 

Esemény megosztása

bottom of page