top of page

jan. 31., Sze

|

online előadás

Alacsony omega-3 index (O3I) következményei

Az alacsony O3I szívinfarktushoz, hirtelen szívhalálhoz, szív- és érrendszeri betegségekhez, kognitív károsodáshoz, súlyos depresszióhoz, koraszüléshez, elbutuláshoz, nem alkoholos zsírmájbetegséghez, szembetegséghez, gyulladásokhoz, agyműködési zavarhoz, pszichózishoz, bélgyulladáshoz... vezethet.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
 Alacsony omega-3 index (O3I) következményei
 Alacsony omega-3 index (O3I) következményei

Idő és helyszín

2024. jan. 31. 19:00 – 19:40

online előadás

Az eseményről

3 DOLOG, AMIVEL SOHA NEM AKAR SZEMBESÜLNI: 

  • Saját korai betegsége
  • Szerettei idő előtti elvesztése
  • Végignézni valaki szenvedését

A statisztika viszont azt mutatja, hogy mégis sokan megélik mindezt, annak ellenére is, hogy ezek a problémák ma már megelőzhetőek.

A megoldás az, hogy az omega-3 index (O3I) tudományosan igazoltan alkalmas a korai problémák felismerésére és rendelkezünk olyan egyedülálló omega-3 készítménnyel, ami képes ezt helyre is állítani.

TÉNYEK AZ OMEGA-3 INDEX JELENTŐSÉGÉRŐL 

Az alacsony O3I szívinfarktushoz, hirtelen szívhalálhoz, szív- és érrendszeri betegségekhez, kognitív károsodáshoz, súlyos depresszióhoz, koraszüléshez (Von Schacky 2019), elbutuláshoz, nem alkoholos zsírmájbetegséghez, szembetegséghez, gyulladásokhoz, agyműködési zavarhoz, pszichózishoz (Alqarni 2020), romló asztmakontrollhoz (Stoodley 2019), 2-es típusú cukorbetegséghez (Ma 2021), és fokozott gyulladásos állapotokhoz, például rheumatoid arthritishez, gyulladásos bélbetegséghez és pikkelysömörhöz (Simopoulos 2002) vezethet.

"Az omega-3 index a vörösvérsejt-membránok omega-3 tartalmának mérőszáma, a szív- és érrendszeri betegségek kockázati mutatója"

Mayo Klinika Proceccedings (Dr. James H. O'Keefe)

"A legmagasabb, 8 % feletti omega-3-indexszel rendelkező egyének 33%-kal kisebb valószínűséggel haltak meg"

American Journal of Clinical Nutrition (Dr. Willam S. Harris)

"Az omega-3 index minden 1%-os növekedése 58%-kal csökkentené a hirtelen szívhalál kockázatát"

Resuscitation (2008  Dr. Hildegunn Aarsetøy)

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni még a legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitívan beavatkozni és megelőzni a nagyobb bajt.

Az előadás díjmentes!

Esemény megosztása

bottom of page