top of page

okt. 19., Szo

|

Ericsson Globe Aréna

Az év legkiemelkedőbb eseménye

Készülj fel az év legkiemelkedőbb eseményére, a 2019-es nemzetközi éves rendezvényre! Az esemény október 19-20-án kerül megrendezésre a híres Ericsson Globe Arénában, Stockholm központjában. Ez a csodálatos esemény teli lesz szórakoztató részekkel, izgalmas hírekkel és előadókkal!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
Az év legkiemelkedőbb eseménye
Az év legkiemelkedőbb eseménye

Idő és helyszín

2019. okt. 19. 10:00 – 2019. okt. 20. 21:00

Ericsson Globe Aréna, 121 77 Stockholm, Sweden

Az eseményről

A VILÁG ÉLVONALÁBA TARTOZÓ ELŐADÓK

TOM „BIG AL” SCHREITER

Főszónokunk a szakmában az egyik legnagyobb név: Mr. Tom „Big AL” Schreiter, aki egy élő legenda. Több emberből faragott sikeres profi közvetlen értékesítőt, mint bárki más.

DR. ANGELA MARIA RIZZO

A Milánói Egyetem biokémia professzora, aki a lipidek biokémiájának szakértője és a Tudományos Tanácsadó Testületünk tagja.

DAG BERGHEIM PETTERSEN

Kedvenc vezérigazgatónk mutatja be a nemzetközi terjeszkedéssel kapcsolatos elképzeléseinket.

ART JONAK

A rangos Mastermind rendezvény házigazdája, aki az észak-amerikai vezérigazgatónk is egyben, belsős híreket oszt majd meg velünk a közvetlen értékesítés világából.

DR. PAUL CLAYTON

Tudományos Tanácsadó Testületünk elnökeként Dr. Paul Clayton bemutatja a legújabb tudományos eredményeket, illetve értékes betekintést nyújt abba, hogy jelenleg mi minden zajlik a szektorunkban.

THOMAS GUNDERSEN

Meghallgathatjuk majd a Vitas vezérigazgatója, Thomas Gundersen beszédét is.

HILDE & ØRJAN SÆLE

Global President szintet elért alapítóink, Hilde és Ørjan Sæle megosztják velünk, mi a kulcs egy olyan szervezet létrehozásához, amelyik virágzik.

Esemény megosztása

bottom of page