top of page

szept. 21., Cs

|

online előadás

Cukorbetegség, inzulin?

A cukorbaj az egyik leghálásabb betegség, mert ha foglalkozunk vele, akkor panaszmentessé tehető. Ha viszont elhanyagoljuk és kizárólag gyógyszerekre hagyatkozunk, akkor infarktust, amputációt és vakságot provokálhat. A tudomány “nem gyógyíthatónak” titulálja. Nézzük meg jobban!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Cukorbetegség, inzulin?
Cukorbetegség, inzulin?

Idő és helyszín

2023. szept. 21. 19:00 – 19:50

online előadás

Az eseményről

Sir Frederick Grant Banting 1923-ban kapta a Nobel-díját az inzulin felfedezéséért, de biztos vagyok benne, hogy nagy valószínűséggel megdöbbenne azon a tényen, hogy mára világszerte közel 400 millió embert érint a cukorbetegség. Becslések szerint 2035-re ez a szám akár a 600 milliót is elérheti. Leginkább a 40-59 év közöttiek korosztályát veszélyezteti a betegség kialakulása, de az IR már jóval fiatalabb korban megjelenik! Az Egészség Akadémia szervezésében.

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni még a legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitívan beavatkozni és megelőzni a nagyobb bajt.

Az előadás díjmentes!

Esemény megosztása

bottom of page