top of page

nov. 09., K

|

Online előadás!

D-vitamin Teszt: minden, amit tudni akartál róla

A D-vitamint nem véletlenül hívják napfényvitaminnak. Az a legtermészetesebb forrása, és ennek a létfontosságú tápanyagnak akár a 80%-a is napfény hatására termelődik. De tudja, hogy a szervezete valójában mennyit képes belőle termelni ezen a módon?

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
D-vitamin Teszt: minden, amit tudni akartál róla
D-vitamin Teszt: minden, amit tudni akartál róla

Idő és helyszín

2021. nov. 09. 19:00 – 20:00

Online előadás!

Az eseményről

Mindenkinek más és más a D-vitamin-szükséglete, ami még ugyanannak a személynek az esetében is változik. Éppen ezért egész évben figyelemmel kell kísérnünk a szervezetünk D-vitamin-szintjét, mert csak így tudunk vigyázni az egészségünkre. Az új Zinzino D-vitamin Teszt azoknak való, akik szeretnének a saját egészségükkel oly módon foglalkozni, hogy felelősséget vállalnak érte.

A tesztet Mosó Attila fogja bemutatni, aki fitoterapeuta, humánkineziológus, valamint a VitaHelp Egészségközpont szakmai vezetője. Édesanyja mellett "nőtt bele" a természetes gyógymódok világába.

Hiszi, hogy a mai kor legnagyobb betegsége a tápanyagok hiánya, a nem megfelelő táplálkozás és életmód és korunk egészségügyis kihívásainak jelentős része kezelhető életmódváltással és gyógynövényekkel. Nem felejthetjük el, hogy kötődünk, kapcsolódunk a bennünket körülvevő világhoz, nem irányítjuk azt. Aki képes a testére, a lelkére figyelni annak minden lehetősége adott egy kiváló, egészséges élethez. Sőt, a modern technológia olyan gyors, megbízható és egyszerűen használható pontos eszközöket ad már nekünk, hogy a mai embernek sok esetben igen könnyű dolga van (vagy legalábbis lenne), ha az egészségének a fenntartása vagy a visszaszerzáse a cél. Azt vallja, hogy mindenki elsősorban a saját egészségéért teljes mértékben felelős, és a gyógyításnak ezeket az egyéni felelősségen alapuló döntéseket kell támogatnia!

Esemény megosztása

bottom of page