top of page

jún. 20., Cs

|

Apave irodaház

Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos!

Ön is sokszor hallotta már azt a kifejezést, hogy civilizációs kórképek? Szívbetegség, ízületi fájdalom, diabétesz, rák? Mi a közös pont ebben a sok betegségben? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül! 

Registration is Closed
See other events
Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos!
Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos!

Idő és helyszín

2019. jún. 20. 18:00 – 20:00

Apave irodaház, Budapest, Semsey Andor u. 25, 1143 Hungary

Az eseményről

Ön is sokszor hallotta már azt a kifejezést, hogy civilizációs kórképek? Talán Önnek is van magas vérnyomása, cukorbetegsége, térd vagy hátfájdalma, bélgyulladása vagy - sajnálatos módon - valamilyen daganatos betegsége? Az is hallotta már, hogy a modern életformánktól vagyunk betegek?

Igen, a csapból is ez folyik, de eddig igazi, hatékony megoldást még nem kaptunk rá! Ugye abban meg tudunk már most egyezni, hogy a gyógyszerek nem tekinthetőek valódi megoldásnak?

Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal?

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül.

Én pont ezzel foglalkozom. Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó enyhe gyulladás, ami szép lassan kinyír minket.

Esemény megosztása

bottom of page