top of page

szept. 16., H

|

Apave irodaház

Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos! (1)

Ön is sokszor hallotta már azt a kifejezést, hogy civilizációs kórképek? Szívbetegség, ízületi fájdalom, diabétesz, rák? Mi a közös pont ebben a sok betegségben? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül! 

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos! (1)
Dr. Nagy Tamás előadása - A csendes gyilkos! (1)

Idő és helyszín

2019. szept. 16. 18:00 – 22:00

Apave irodaház, Budapest, Semsey Andor u. 25, 1143 Hungary

Az eseményről

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez.

"Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal?

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül.

Én pont ezzel foglalkozom. Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben, és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó enyhe gyulladás, ami szép lassan kinyír minket!"

A képzés élőben 2.500 Ft. Többen jelezték, hogy szeretnék az előadásról készült videofelvételt megőrizni, így ez is elérhető lesz június 21-től az alábbi linken megrendelhető 3.000 Ft-ért.

Your Health Academy

Jegyek

  • Elővételben

    A helyszínen a jegyvásárlás 3.500 Ft.

    2 500,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page