top of page

febr. 10., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Dr. Szűcs Zoltán előadása sportszakembereknek, edzőknek

A versenysporttal terhelt szervezet leggyakoribb kihívásai a bélrendszer zavara és a szív rendellenességei. A magas fizikai aktivitás több szabadgyököt termel, mely gyulladásos reakciót válthat ki.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Dr. Szűcs Zoltán előadása sportszakembereknek, edzőknek
Dr. Szűcs Zoltán előadása sportszakembereknek, edzőknek

Idő és helyszín

2021. febr. 10. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Előadó: Dr. Szűcs Zoltán

"Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán 1998-2003 között végeztem, ahol kiemelt figyelemmel kezeltem a gyógynövénytant és a természetes gyógymódokat. A természettudományok iránti érdeklődésem az elmúlt 10 évben a táplálkozástudomány felé fordult, ahol megtaláltam azt, amit a gyógyszerészi gyakorlatban a mindennapokban hiányoltam.

Számomra a hatékonyság és eredményesség egy terápiában a legfontosabb, mindig nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen a tudomány is töretlenül fejlődik. A patikában töltött néhány évet követően, az elmúlt 10 évet a szív-érrendszeri betegségeknek szenteltem, ahol az orvostudomány mellett a táplálkozástudományt beépítve a gyakorlatba, rengeteg személyes tapasztalatot szereztem. Az elmúlt néhány évben étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésével, gyártatásával is foglalkozom.

A hagyományos orvoslás alapjaira építve a természetgyógyászatban látom a jelen és a jövő terápiás lehetőségeit. Állandó kapcsolatot tartok a táplálkozástudomány, a fitoterápia és az információs gyógyászat legkiemelkedőbb hazai szakembereivel, a tudomány iránti elkötelezettség számomra a legfőbb hajtóerő."

Esemény megosztása

bottom of page