top of page

júl. 18., Cs

|

Szentendre V8 Uszoda És Szabadidő Kp.

Életed, s ételed legyen a gyógyszered!

Prevenciós egészségprogram Svédországból, mely valós segítséget nyújt egészségünk megőrzéséhez és helyreállításához, a hazánkban új keletűnek számító alkalmazott táplálkozástudomány elveit követve. Előadó: Dr. Nagy Tamás orvos

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
Életed, s ételed legyen a gyógyszered!
Életed, s ételed legyen a gyógyszered!

Idő és helyszín

2019. júl. 18. 18:30 – 19:30

Szentendre V8 Uszoda És Szabadidő Kp., Szentendre, Kálvária út 16, 2000 Hungary

Az eseményről

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez. 

"Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal? 

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül. 

"Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben, és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó gyulladás, ami szép lassan kinyír minket!"  Dr. Nagy Tamás

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött!

Esemény megosztása

bottom of page