top of page

márc. 26., K

|

Budapest

Élő esemény - A Skandináv Egészégprotokoll

Átfogó képet kaphat a skandináv egészség-megoldásokról, a -kultúráról és az egészségprotokollhoz köthető üzleti tevékenységről

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Élő esemény - A Skandináv Egészégprotokoll
Élő esemény - A Skandináv Egészégprotokoll

Idő és helyszín

2024. márc. 26. 18:00 – 18:20

Budapest, Budapest, Budaörsi út 20a, 1118 Magyarország

Az eseményről

BETEGSÉGEINK OKAI

Annak ellenére, hogy rohamtempóban fejlődik az orvostudomány, egyre korábban, egyre fiatalabb korban betegszünk meg és több és több életévet töltünk el betegségekben. Sőt, az eddig folyamatosan emelkedő születéskor várható élettartam is napjainkban már megállni látszik. Milyen okok húzódnak meg e jelenség hátterében?

Modern kórképeink okai sokrétűek, de alapvetően 4 területre vezethetőek vissza, amelyeken relatíve könnyen tudunk változtatni. A Skandináv Egészségprotokollal elvisszük az otthonába azokat a fájdalommentes teszteket, amivel e 4 okot fel tudjuk térképezni és a megoldást is az Ön kezébe adjuk. 

AUTOMATIZÁLT ÜZLETI MEGOLDÁSOK, VILÁGSZÍNVONALÚ EGYEDI EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁVAL

Két világszenzáció van a kezünkben, amelyekkel nem csak segítünk az embereknek méltóbb egészségügyi állapotba kerülni, hanem kiszámítható, rendszeres norvég színvonalú életszínvonalat is tudunk biztosítani.

Azt tapasztaljuk, hogy most 2024-ban is sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a közvetlen értékesítés és marketing területén van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 20 éve működik már közel 40 országban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi 2018-óta alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Esemény megosztása

bottom of page