top of page

febr. 03., P

|

Budapest

Előadás orvosoknak - Dr. Colin Robertson PhD.

Dr. Colin Robertson PhD. képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. Előadása kifejezetten orvosoknak, egészségügyi szakembereknek szól.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Előadás orvosoknak - Dr. Colin Robertson PhD.
Előadás orvosoknak - Dr. Colin Robertson PhD.

Idő és helyszín

2023. febr. 03. 16:00 – 19:30

Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 Magyarország

Az eseményről

Dr. Colin Robertson a Zinzino tudományos kutatási szakembere, aki Liverpool külvárosában él. Colin képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. A Zinzino személyreszabott megelőző egészségügyi technológiákkal és gyógyszertisztaságú termékekkel foglalkozik. Az ún. Zinzino Egészségprotokoll erős oszlopa, hogy releváns tudományos eredményekre, valamint orvosok, kutatók és vezető egészségügyi szakértők együttes tapasztalatára és tudására épült. A Zinzino Tudományos Tanácsadó Testülete biztosítja a tökéletes szakmai tudást a tesztalapú táplálkozási stratégiához.

Dr. Colin szilárd meggyőződése, hogy mindenkinek – a körülményeitől függetlenül – joga van a lehető legnagyobb segítséghez és az útmutatáshoz az életmódja pozitív megváltoztatása érdekében. És ez nem csupán üres ígéret. Csak meg kell kérdezni azokat az embereket, akiknek segített megmászni az Everestet és keresztülevezni az Atlanti-óceánt. Colin valóban hisz abban, hogy teljes életet kell élni, és nem tiszteli a status quót. Meg akarja változtatni a közhiedelmet, és megmutatni, hogy a problémákat meg lehet oldani, mert nem járunk jobban, ha el akarjuk kerülni azokat. Azzal együtt, hogy PhD. tudós, könnyen lehet, hogy szó szerint valami érdekes dolgot látunk, ha feltűri az ingujját. Olyasmit, amin lehet, hogy igen meg fogunk lepődni.

A képzéshez belépőjegy szükséges, melynek ára elővételben 2.000, a helyszínen 3.000 Ft.  

Esemény megosztása

bottom of page