top of page

márc. 01., K

|

Online előadás!

Fáradt, enervált?

Sokan csak azt veszik észre hogy “elment” az életkedvük és emögött akár a pajzsmirigy működésének zavara állhat. Dr. Nagy Tamás iránymutatásával megtalálhatja nem csak a "tavaszi fáradtság" okait, hanem a megoldását is.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Fáradt, enervált?
Fáradt, enervált?

Idő és helyszín

2022. márc. 01. 19:00 – 19:55

Online előadás!

Az eseményről

A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonjainak előállításához. Érdekesség, hogy a szervezetünkön belül egyedül a pajzsmirigynek van szüksége jódra, ám hiányában az egész rendszer működése felborul, lelassul, testünk energiaszintje csökken.

Autoimmun pajzsmirigygyulladás, azaz az ún. Hashimoto-kór esetén azonban a jódpótlás, ami elvileg javítaná a szerv működését, ellenjavallt, mert az autoimmun jellegű gyulladást provokálhatja.

A gond az, hogy senkire sincs ráírva, hogy miért van pajzsmirigy működési zavara.

Ebből adódóan erednek a felületes ismeretek általi féligazságok, amelyeket az interneten olvashatunk és még sajnos néha szakemberektől is hallhatunk. Az előadás célja, hogy rendet tegyünk az egymásnak ellentmondó információk között. Ahogy azt már megszokhattuk, Dr. Nagy Tamástól most is mély, összefüggéseket feltáró, azonban közérthető ismertetőt hallhatunk.

Esemény megosztása

bottom of page