top of page

ápr. 21., Cs

|

Online előadás!

Fókuszban a célállítás

A tudományos tények azt mutatják, hogy azok az emberek, akik célokat tűznek ki, már ettől boldogabbak, mint a többiek. Az persze más kérdés, hogy elérjük-e vagy sem, és mi dönt a kettő között. Előadó Bódi Gábor mesterkommunikátor, és ha Ön "eljön" és meghallgatja őt, garantálom, élvezni fogja!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Fókuszban a célállítás
Fókuszban a célállítás

Idő és helyszín

2022. ápr. 21. 19:00 – 19:55 CEST

Online előadás!

Az eseményről

Minden ember boldog akar lenni, de hát hogyan?  Az ember boldogsága rengeteg nézőpontból szemlélhető, több dolgot is tehetünk mindezért. A tények azt mutatják, hogy azok az emberek, akik célokat tűznek ki, már ettől boldogabbak, mint az átlag. Máshogy megfogalmazva, már magától a törekvéstől boldogabbak vagyunk.  Csak tűzzük ki a céljainkat, máris sokkal jobban fogjuk érezni magunkat! Hogyan tűzzünk ki célokat? Hogyan kovácsoljunk kitartást mindehhez?

Nagyon ritkák az olyan célok, amelyeket egyedül érünk el. Talán sokan gondolják a lekük mélyén, hogy egyedül érték el, amit kitűztek, de egymagunkban ünnepelni mégsem az igazi! Az emberek igenis szeretik megosztani az eredményeiket. Sőt, szeretik, ha elismerik a sikereiket! A siker minden esetben szociális siker, egy csoport összefogásának eredménye!

A célkitűzés közelebb visz embertársainkhoz, a kapcsolatok megerősödéséhez vezet, átélhetjük az "együtt" örömét, ami rendkívül erős boldogságfokozó hatással bír. Függetlenül attól, hogy Ön velünk dolgozik-e a Skandináv Egészségprogramban vagy sem, a célállítás az élet minden területén segít, és ehhez csütörtök este egy igazi professzionális, elképesztő kommunikációs képességggel rendelkező szakember ad nekünk muníciót.

Kinek szól az előadás? 

Akinek szimpatikus az Egészségprotokoll és a Zinzino értékrendje. Aki szeretne már most változtatni az életén és nem megvárni, amíg majd mások döntenek a feje felett a sorsáról. Aki megoldást keres és nem kifogásokat, mert a kettő nem megy egyszerre!

Ha Ön így gondolkodik, és "eljön" meghallgatni, akkor garantálom, élvezni fogja!

Ha Ön kitüntet minket megtisztelő érdeklődésével - tekintettel az előadás specifikusságára és a szuperlatívuszokban mérhető előadói minőségre (egy ilyen szintű előadás a képzési piacon több tízezer forintba kerül) - a link küldése előtt szükséges egy előzetes telefonos kommunikáció! Amennyiben jelentkezik, Dr. Nagy Tamás felhívja Önt telefonon. Várjuk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page