top of page

dec. 02., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Győzelem a magas vérnyomás felett!

Előadók Bánfi Ibolya és Dr. Nagy Tamás! Hogyan tudjuk a lehető legtöbb oldalról megtámogatni és felgyorsítani a javulást táplálkozással, gyógyteákkal, légzőgyakorlattal és rég elfeledett házi praktikákkal?

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Győzelem a magas vérnyomás felett!
Győzelem a magas vérnyomás felett!

Idő és helyszín

2020. dec. 02. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Saját kezedbe kell venned a magad és a családod védelmét. Persze, most minden a COVID-ról szól, de ne feledjük, hogy  közben szép “csendben” naponta több, mint 100-an halnak meg szív- érrendszeri betegségben és ebben a két legnagyobb orvosilag bizonyított rizikófaktor a magas vérnyomás és a gyulladás!

Ki és hogyan fog téged és szeretteidet ettől megvédeni?  Elegendőek a vérnyomáscsökkentő tabletták? Talán. :) Egyetlen megoldás van, a tudatos egészségfejlesztés. Vedd kezedbe a döntéseket. Erről fog szólni december 2-án a következő webes előadás!

Bánfi Ibolya szakképzett életmód- és táplálkozási tanácsadó. Húsz éves gyakorlattal rendelkezik az egészséges táplálkozás és a betegségek legyőzésének területén. Az Érdliget Életmódközpont intézményvezetőjeként sok tapasztalatra tett szert, kiemelkedően a civilizációs betegségek szakterületein. Emellett több külföldi és hazai szakmai továbbképzésen vett részt. Ő maga is tart életmódtáborokat, főzőtanfolyamokat, valamint személyes tanácsadásokat, hogy akik hozzá fordulnak segítségért, minél előbb legyőzhessék betegségeiket.

Dr. Nagy Tamás orvos, előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez.

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni, a részvételhez mindössze előzetes regisztráció szükséges. Kattintson a "Regisztráljon most" gombra!

Esemény megosztása

bottom of page