top of page

nov. 22., K

|

Kiss Dorottya online előadása

Hatékony Facebook hirdetések fillérekért

Ezúttal egy díjmentes gyakorlati tréninggel lepjük meg Önt. Hogyan tud vállalkozóként rendkívül hatékony hirdetéseket létrehozni a Facebook-on, amivel heti pár ezer forintból mágnesként fogja vonzani a vásárlóit?

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Hatékony Facebook hirdetések fillérekért
Hatékony Facebook hirdetések fillérekért

Idő és helyszín

2022. nov. 22. 13:00 – 13:50

Kiss Dorottya online előadása

Az eseményről

Miért áruljuk el titkainkat? 

Azért, mert mi itt a Skandináv Egészségprotokollban egy közösségben dolgozunk és szentül hisszük, hogy ha összeadjuk az értékeinket, a tudásunkat és összetartunk, akkor együtt erősebbek vagyunk. Most 2022-ben kulcsfontosságú tényező a tudás és az idő, mert csak akkor tudjuk megőrizni életszínvonalunkat, ha képesek vagyunk fejlődni és több pénzt előteremteni az élethez, de mikor és hogyan? Az idő itt a legnagyobb kérdés, mert könnyen lehet, hogy Ön már eddig is kihajtotta magát, nincs több ideje. Mikor és hogyan tanulja meg az új trendeket? Ezért adjuk tálcán a legfrissebb ismereteinket, a kész tudást. 

Kiss Dorottya komoly szakértő az online marketing fogásaiban. Nem elméletben, hanem a gyakorlatban, úgymond a saját kárán tanulta meg, mi a leghatékonyabb módszer. A gyakorlati tréning díjmentes! Várjuk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page