top of page

szept. 15., V

|

Milton Friedman Egyetem

Hogyan csökkentsük betegségeink kockázatát?

Szenzáció! Budapesten előadást tart (magyar tolmácsolással) Prof. Dr. Paul Clayton, az Alkalmazott Táplálkozástudomány "atyja"! Dr. Paul Clayton évtizedek óta kutatja a táplálkozás és a viselkedés összefüggéseit és a civilizációs kórképeink természetes megoldásait.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
Hogyan csökkentsük betegségeink kockázatát?
Hogyan csökkentsük betegségeink kockázatát?

Idő és helyszín

2019. szept. 15. 15:00 – 19:00

Milton Friedman Egyetem, Budapest, Kelta u. 2, 1039 Hungary

Az eseményről

Ha Ön még nem hallotta dr. Paul Clayton előadását, akkor igen különleges élménnyel lesz gazdagabb, mert dr. Paul Clayton nagyon érthetően tudja megmutatni a testünkben megbújó, egymással összefüggő folyamatokat, melyek befolyásolják hangulatunkat, életérzésünket, életminőségünket, és hosszabb távon az életkilátásainkat is.

"Annak az új tudományterületnek az elnevezése, ahol én mozgok, az Alkalmazott Táplálkozástudomány. Az Alkalmazott Táplálkozástudomány elveire épülő életmód- és táplálékkiegészítő-programot szeretnénk kidolgozni, ami nemcsak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, hanem a már fennálló egészségügyi problémák súlyosságát is enyhíti, illetve a további romlást képes megállítani. Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak, ezáltal helyreállítva mind a testi, mind pedig a mentális egészséget."

Dr. Paul Clayton a Zinzino Nordic svéd vállalat meghívására érkezik Budapestre. 

"Hálás vagyok a Zinzino vezetőinek, hogy közös munkánk során azokat a tudományos eredményeket, amiket az egyetemekről és kutatóintézetekből hoztam magammal, átültethetem a gyakorlatba.

Feltettem nekik a kérdést, hogy milyen korlátok között kell mozognom, mekkora léptékben gondolkodhatok, amire csak annyit válaszoltak: Hozd ki a dolgokból a lehető legtöbbet! Ilyen szabad kezet azelőtt még soha senkitől nem kaptam”.

Az esemény 4.000 Ft-os terembérleti hozzájárulással tekinthető meg. 

Esemény megosztása

bottom of page