top of page

jan. 04., K

|

Online előadás!

Hogyan iktasd ki az életedből a szorongást?

Ha szeretne többet tanulni erről a ma már krónikussá vált egészségügyi kihívásról és szeretné javítani az életminőségét, akkor jöjjön el Lázár Andrea, természetgyógyász "A lassú gyilkos: stressz - Hogyan iktasd ki az életedből a szorongást?" című előadására.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Hogyan iktasd ki az életedből a szorongást?
Hogyan iktasd ki az életedből a szorongást?

Idő és helyszín

2022. jan. 04. 19:00 – 19:55

Online előadás!

Az eseményről

Ha beírjuk a böngészőnk keresőjébe azt a szót, hogy "stressz" egy rakás cikk található, amiben hosszan taglalják a szervezetre gyakorolt káros hatásait. Ez azért probléma, mert mára már népbetegséggé vált a stressz, amit manapság már "folyamatos feszültség" és/vagy "tartós idegesség" szavakkal definiálnak a szakemberek.

A mai rohanó és megpróbáltatásokkal teli világunkban nem csoda, ha valaki állandóan szorong valamin, azonban ezt nem kell elfogadnunk sőt... tehetünk ellene.

Ha  szeretne többet tanulni erről a ma már krónikussá vált egészségügyi kihívásról és szeretné javítani az  életminőségét, akkor jöjjön el Lázár Andrea, természetgyógyász "A lassú gyilkos: stressz - Hogyan iktasd ki az életedből a szorongást?" című  Egészség Akadémia előadására.

Esemény megosztása

bottom of page