top of page

jan. 12., Cs

|

Dr. Halász Gabriella előadása

Májtisztítás az ünnepek után

Az ünnepi túlevésre és a lendületes évkezdésre megoldást kínál a májtisztítás. Az előadásban elhangzik az Andreas Moritz által közismertté tett módszer, „A csodálatos máj-, és epehólyagtisztítás”.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Májtisztítás az ünnepek után
Májtisztítás az ünnepek után

Idő és helyszín

2023. jan. 12. 19:00 – 19:50

Dr. Halász Gabriella előadása

Az eseményről

A máj-, és epehólyagtisztítás módszere, melynek során gyógyszerek, táplálékkiegészítők nélkül kb. másfél nap alatt elvégezhető a tisztítás, remek felfrissülést adva a májnak, és meggyorsítva az epeáramlást (attól függetlenül, hogy gyakran még labor-eltérések sem mutatkoznak).

Közben szó esik arról, hogy a máj túlterhelésének, az epe akadályozott ürülésének milyen általános és emésztőrendszeri tünetei vannak, azaz mikor jönnek azok az időpontok, amikor időszerűvé válik a következő májtisztítás.

Az eljárás részletes ismertetése során nagy hangsúlyt kap a biztonság megőrzése, és az eredmények látható, és érezhető megnyilvánulásai. 

A máj az egyik legnagyobb szervünk, melynek rendkívül fontos szerepe van az egészséges emésztés biztosításában, illetve abban, hogy a szervezetünkbe kerülő méreganyagoktól megszabaduljunk. Napjainkban azonban gyakran, főként most az ünnepek alatt túlterheljük a májunkat, ezzel pedig romlik annak hatékonysága is. A méregtelenítés csak az egyik funkciója a májnak , emellett szerepet játszik többek között az  immunrendszer  működésében, vitaminokat is tárol, valamint benne raktározódnak el az energiát biztosító anyagok is. Napjainkban az életmódunk, elsősorban az étrendünk és a szokásaink miatt a májunk rendkívül nagy terhelésnek van kitéve, és szinte folyamatosan fokozott méregtelenítő munkára van kényszerítve.

Előadónk orvos, aki évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a természetes megoldások terén.

Esemény megosztása

bottom of page