top of page

aug. 31., Szo

|

Zoom meeting - élő videós kapcsolat

Nemzetközi fórum a skandináv egészségprogramról egy orvos szemével

Már nem csak Európában, hanem Amerikán keresztül Ausztráliáig! Prevenciós egészségprogram Svédországból, mely valós segítséget nyújt egészségünk megőrzéséhez és annak helyreállításához. Előadó: Dr. Nagy Tamás orvos

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk
Nemzetközi fórum a skandináv egészségprogramról egy orvos szemével
Nemzetközi fórum a skandináv egészségprogramról egy orvos szemével

Idő és helyszín

2019. aug. 31. 13:00 – 14:30

Zoom meeting - élő videós kapcsolat

Az eseményről

Sajnos a betegség nem ismer határokat és a fejlett világban, Amerikától Európán át Ausztráliáig mindenkit egyformán sújt. Nemzetközi eseményként, három kontinensről érkezett felkérés alapján az előadás azon egészségügyi kihívással küzdőknek szól, akik nem akarják elfogadni, hogy a betegségüket egész életen át viselniük kell, vagy a gyógyszereiket egész életünkben szedni kell. Persze szó lesz ennek az egészségprogramnak a nemzetközi jövőjéről és az ezzel kapcsolatos együttműködési lehetőségről is.

Dr. Nagy Tamás előadásai igen élvezetesek, mert mély szakmai háttérrel, ugyanakkor egyszerű, közérthető példákon keresztül mutatja meg nekünk az összefüggéseket és az utat az élethosszig egészséghez. 

"Nagyon sokan egész nap dolgozunk, családot tartunk el, gyereket nevelünk, közlekedünk a városban - ami önmagában is stresszforrás - mégis, mikor és hogyan törődjünk saját magunkkal? 

Egyáltalán, mi a közös pont ebben a sok betegségben, amit a civilizáció okoz? Mert ha van ilyen, és van is rá megoldás, akkor feltárulhat előttünk a jobb, egészségesebb élet reménye, életkortól függetlenül."

"Eddigi munkám és kutatásaim alapján bátran ki merem jelenteni, hogy van közös pont a megbetegedéseinkben, és ez a sejtjeinkben alattomosan megbújó gyulladás, ami szép lassan kinyír minket!"  Dr. Nagy Tamás

Az eseményt az internetnek köszönhetően díjmentessé tudtuk tenni!

Esemény megosztása

bottom of page