top of page

jan. 08., V

|

Budapest

OBT-nap! Tudás, tapasztalat, élmények

Egy különleges alkalomra invitáljuk Önt! Manapság a személyes találkozás varázsa felértékelődött. Egészen más élményt és sokkal több segítséget adhatunk Önnek élőben. Várjuk szeretettel!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
OBT-nap! Tudás, tapasztalat, élmények
OBT-nap! Tudás, tapasztalat, élmények

Idő és helyszín

2023. jan. 08. 13:00 – 18:00

Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 Magyarország

Az eseményről

Azt tapasztaljuk, hogy most 2022-ben a válság miatt sok-sok elméleti "szakértő" bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a marketingben és az ügyfélszerzésben van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink. Nálunk csak az taníthat, aki már a gyakorlatban bizonyított!

A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi már 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Az OBT (OneBigTeam) nap azt a célt szolgálja, hogy Önnek még mélyebb és szélesebb körű tudást adjuk, hogy még jobban érezhesse magát és nagyobb biztonságban tudhassa családját. 

A Skandináv Egészségprotokoll legsikeresebb csapata az OBT és szeretnénk jobban megmutatni magunkat Önöknek. Kik vagyunk, milyen értékeket képviselük és Ön miért is bízhat meg bennünk?

Ezreknek segítettünk már az egészségügyi megoldásokban és folytatjuk is ezt a munkát töretlenül, de arra is rájöttünk, hogy pénz nélkül, anyagi biztonság nélkül nincs valódi egészség. Amíg szorongunk a hónap végén, amíg nincs otthon legalább fél éves tartalék, amíg minden egyes hónapban meg kell küzdenünk az életben maradásért egzisztenciálisan, addig védtelenek és sérülékenyek vagyunk! 

Az OBT nap keretében találkozhat olyan emberekkel, akik hasonló élethelyzetben vannak, voltak, mint Ön és találtak megoldást. Az előadások során megosztják a tapasztalataikat és segíthetnek Önnek is egy jobb útra lépni.

Az esemény látogatásához belépőjegy szükséges, amelynek ára elővételben 3.500, a helyszínen 5.000 Ft. Várjuk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page