top of page

júl. 07., Sze

|

Online orvosi előadás!

Öregedésgátlás? DNS megújulás?

A legújabb innováció! Dr. Paul Clayton professzor előadása a természetes hatóanyagok külöleges, egyedi kombinációjáról. Egy olyan új készítmény, amely segít az öregedési folyamatok lelassításában és a sejtregenerációban.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Öregedésgátlás? DNS megújulás?
Öregedésgátlás? DNS megújulás?

Idő és helyszín

2021. júl. 07. 19:00 – 20:00

Online orvosi előadás!

Az eseményről

Dr. Paul Clayton a Zinzino Tudományos Tanácsadó Testületének vezetője, aki élen jár az élelmiszerek és a növényi hatóanyagok gyógyászati, valamint az egészségre és a fizikai teljesítményre gyakorolt hatásainak tanulmányozásában. Phd. fokozatát neurofarmakológiából szerezte az Edinburgh-i Egyetemen.

Az előadásban egy tudományos áttörést mutat be a professzor, amely különleges hatóanyagok egyedi kombinációjából áll, többek között fukoidánokból (algából kivont természetes poliszacharidokból), kvercetinből, piperinből, polifenolokból, C-vitaminból és cinkből, amelyek támogatják a DNS-szintézist és a sejtosztódást. A rendellenes működésű sejtek felhalmozódása és a regenerációs képesség gyengülése az öregedés elválaszthatatlan jellemzői. Ételeink tápanyagtartalma befolyásolja, hogy mindez milyen sebességgel zajlik le.

Esemény megosztása

bottom of page