top of page

febr. 03., P

|

Budapest

Sportegészség, teljesítmény - Dr. Colin Robertson PhD. előadása

Dr. Colin Robertson PhD. igazi sportember. Colin képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. Colin kutatásai elsősorban a táplálkozás és a dietetika egészségre, valamint a sportorvoslásra gyakorolt hatására összpontosítanak.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Sportegészség, teljesítmény - Dr. Colin Robertson PhD. előadása
Sportegészség, teljesítmény - Dr. Colin Robertson PhD. előadása

Idő és helyszín

2023. febr. 03. 10:00 – 13:30

Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 Magyarország

Az eseményről

Dr. Colin Robertson a Zinzino tudományos kutatási szakembere, aki Liverpool külvárosában él. Colin képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. Szilárd meggyőződése, hogy mindenkinek – a körülményeitől függetlenül – joga van a lehető legnagyobb segítséghez és az útmutatáshoz az életmódja pozitív megváltoztatása érdekében. És ez nem csupán üres ígéret. Csak meg kell kérdezni azokat az embereket, akiknek segített megmászni az Everestet és keresztülevezni az Atlanti-óceánt.

Colin szakmai pályafutása során végig az emberi teljesítménnyel és a sporttudománnyal foglalkozott. Egy edzőteremben személyi trénerként kezdte, majd a testmozgás élettani hatásával foglalkozó klinikai szakember lett. Erőnléti és kondicionáló edzőként is dolgozott, továbbá táplálkozási szakértőként bízták meg sporttestületeknél. Lelkes környezetfiziológusként számos „globális kalandort” készített fel arra, hogy elképzelhetetlen kihívásokkal tudjanak szembenézni. Colin valóban hisz abban, hogy teljes életet kell élni, és nem tiszteli a status quót. Meg akarja változtatni a közhiedelmet, és megmutatni, hogy a problémákat meg lehet oldani, mert nem járunk jobban, ha el akarjuk kerülni azokat. Azzal együtt, hogy PhD. tudós, könnyen lehet, hogy szó szerint valami érdekes dolgot látunk, ha feltűri az ingujját. Olyasmit, amin lehet, hogy igen meg fogunk lepődni.

A képzéshez belépőjegy szükséges, melynek ára elővételben 2.000, a helyszínen 3.000 Ft.  

Esemény megosztása

bottom of page