top of page

okt. 13., Cs

|

Dr Nagy Tamás online előadása

Szabadság vagy betegszabadság?

Az a legfontosabb, hogy az emberek egészségét a mai stresszes, szorongós világban és az őszi egészségügyi kihívások közepette olyan színvonalra emeljük egyszerű, gyógyszermentes megoldásokkal, hogy energikusak, termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Szabadság vagy betegszabadság?
Szabadság vagy betegszabadság?

Idő és helyszín

2022. okt. 13. 19:00 – 19:45

Dr Nagy Tamás online előadása

Az eseményről

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni a még legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg a szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitíve beavatkozni és megelőzni nagyobb bajt.

Tudományos tény, hogy a pénzügyi kihívások, a tartós szociális stressz, a félelem, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, az ultrafinomított, magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése és az elhízás együtt lettek egészségromlásunk fő okai. Mindezek az immunrendszerünk elsődleges provokáló faktorai. Az immunrendszerünk teszi a dolgát és próbál védeni minket a környezeti hatásoktól, de ez a folyamatos "túlműködése" gyulladásos anyagokat termel, és ezáltal a saját sejtjeinkben is egy rejtett gyulladást vált ki. Amennyiben ez tartósan fennáll, teljes biztonsággal ki merem jelenteni, hogy betegségeket okoz.

E folyamat megoldására a Skandináv Egészségprotokoll használatával eszközöket adunk az Ön kezébe e káros hatások és a táplálkozásból adódó hiányállapotok korai, még a betegségeket megelőző felismeréséhez. Azután segítünk a tesztalapú személyre szabott egészséges életmódja kialakításában és eljuttatjuk Önhöz az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokat a fenti káros következmények megszüntetéséhez és egy energiadúsabb, nyugodtabb, biztonságosabb életvitelhez. 

Esemény megosztása

bottom of page