top of page

Üdvözöllek, Gombás Szilárd vagyok!

Mindig is az egyensúlyt kerestem az élet minden részletében. Masszőrként találtam meg ezt a munka területén. Közel négy éve meghatározó változást hozott egy lehetőség, megoldást adva azokra a kihívásokra és nehézségekre, amik a masszőri munkánkat érintik a hétköznapjainkban.

"Közösséget formáló eszköz, ahol nem csak a páciensek egészségének az egyensúlyát tudjuk pozitívan befolyásolni, hanem a saját vállalkozásunk és egészségünk egyensúlyát is." 

Nézési idő: 1 perc 39 mp.
Revewing Graphs

A 2022-es év sok-sok kihívás elé állít minket!

Kezdjük azzal, hogy van itt most egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezek mellett nem lehet csak úgy elmennünk, “majd egyszer minden úgy lesz mint régen, dolgozzunk csak úgy, mint eddig".

Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba. A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer, amelyben a közös érdekeink vonalában javaslatot teszünk Önnek egy szövetség megkötésére. Közösségben erősebbek vagyunk!

Kapcsolat

Mindig keresem az új és izgalmas lehetőségeket.

Lépjünk egymással kapcsolatba!

0620-570-6760

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page