top of page
image0.jpeg

Üdvözöllek, Mészáros Anna vagyok!

Ápoló, masszőr, foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens, anya, lelkes, kíváncsi útkereső természet vagyok.

A hivatásom folyamatosan az egészség, amit 15 évesen kezdtem. Mára jó pár év tapasztalat, tudás van a hátam mögött., amit szeretnék átadni az embereknek. Több  szakterületen is kipróbáltam magam, ami segítetett tágan látni a világot. A legérdekesebb a kardiotechnikusi munka volt, amikor 1-1 szívműtét, vagy akár egy tüdőembólia műtét során szó szerint voltam a beteg szíve és tüdeje.

"Nagyon fontosnak tartom azt, hogy ne zárjuk ki az alternatív, természetes megoldásokat az életünkből, hisz ha számunkra megfelő módszert választunk, akkor sokkal többet tudnak segíteni, mint talán gondolnánk." 

Legnagyobb álmom, hogy minél több embernek tudjak segíteni. Egészségügyi részről:
- mert eddig kizárólag a Skandináv Egészségprotokoll győzött meg szakmailag, hogy érdemes és van értelme ezzel foglalkozni
- mindig nagy öröm számomra, ha azt láthatom, hogy valaki a gyógyulás útján van, esetleg a problémája is megszűnt, és ebben én tudtam segíteni neki
- tudjuk, hogy a mai egészségügyi rendszer nem a legtökéletesebb és mindenképp szükség van arra, hogy legyen más megoldásunk is egészségünk megőrzésére, a megelőzésre, illetve a már meglévők támogatására, javítására
- a legfontosabb pedig, hogy nem tüneteket akarunk kezelni, hanem oki megoldást tudunk nyújtani.

Üzleti részről: nekem ez egy új kihívás, egy új szakma. Mindenképp célom, hogy csak ezzel foglalkozhassam főállásban. A többi meg majd jön az út során. Mindent csak lépésről lépésre, hogy a lelkünk is együtt fejlődhessen a feladatainkkal.

 

 

Comforting Hands

És most valami okosat és meggyőzőt kéne írnom, hogy miért én, miben vagyok én különleges? Nem tartom magam különlegesebbnek, mint bárki más, hisz mindenki egy egyéniség. Nincs jó vagy jobb. Rám azt szokták mondani, hogy alkalmazkodó vagyok, nagyon megértő, és türelmes. Na ezzel mondjuk tudnék vitatkozni, de amúgy igaz, és, hogy kedves vagyok. Alapvetően ez is igaz. Szeretek egyénileg és csapatban is dolgozni. Szeretem, ha együtt tudunk örülni a saját és más sikerének is. Szeretem, ha egymás keze alá tudunk dolgozni. Szeretem, ha mindez önzetlenül és egymásra figyelve tud működni. Szeretem, ha megbeszéljük a dolgokat, hisz a kommunikáción irtó sok minden múlik.

"Részemről alapvető, hogy akarjunk segíteni, mert anélkül csak robotok lennénk. Merjünk kérdezni és merjünk segítséget kérni."

Girl Touching Window

A 2023-as év sok-sok kihívás elé állít minket!

Folyamatos keresgélés, bár inkább nevezzük nyitott szemmel járás után bukkantam a számomra leghitelesebb, legérthetőbb és teljesen logikus megoldásra. Mindezt egy fantasztikus, támogató szakmai csapattal karöltve, ami egy nagyon fontos szempont, hogy mind munka területén, mind szakmai téren az ember jól tudja végezni a munkáját.

Kapcsolat

Amennyiben tudsz azonosulni az én gondolataimmal, és úgy érzed, te is szívesen belevetnéd magad egy segítő, és annál is szebb munkába, akkor lépjünk kapcsolatba egymással az alábbi elérhetőségek egyikén:

06 20 317-3542

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page