top of page
norway-28453_1280.png

TÖBB PÉNZRE, IDŐRE VAN SZÜKSÉGE?

DOLGOZZON VELÜNK EGY OLYAN MÓDSZERREL, AMELYNEK RÉVÉN MEGVÁLTOZTATHATJA AZ ÉLETÉT!

Ön is üzletet csinálhat abból, ha széles körben elterjeszti úttörő biotechnológiánk hírét a közösségeiben. Mindenki szeretné tudni, hogy az egészsége rendben van-e. Részletes laboratóriumi jelentéseink írásos bizonyítékot jelentenek ezzel kapcsolatban. Csatlakozzon hozzánk!

Itt az ideje, hogy kihozza magából mindazt, ami Önben rejlik és a lehető legteljesebb életet élhesse. Csatlakozzon hozzánk még ma egy szebb jövő megteremtésében, hogy többé ne kelljen találgatni az egészségesebb életmóddal kapcsolatban! 

Tesztalapú táplálkozás és fenntartható közösségi értékesítés

Egy globális, egészségmegőrző tech vállalat vagyunk Skandináviából. Folyamatosan növekedő vállalatunk már közel két évtizede élen jár a tesztalapú táplálkozás és a fenntartható közösségi értékesítés területén. Felfedeztünk egy olyan egészségügyi kihívást, amely a világ lakosságának 97%-át érinti, és találtunk rá egy úttörő, innovatív megoldást is. Mára a termékportfóliónkkal egy új mércét állítottunk fel a személyes egészség terén.

Mi vagyunk a Zinzino.

Nasdaq.png
irodáink.png

Miért kedvező mindez Önnek?

telefontesztkép_edited.jpg

Egészségtesztek, úttörő biotechnológia

Mindannyian tudni szeretnénk, hogy az egészségünk rendben van-e. Kizárólagos jogot biztosítunk Önnek, hogy megismertethesse másokkal is bizalmas DBS egészségtesztjeink széles választékát! 

close-up-shot-brokerage-company-employee-indicating-display-real-time-profit-growth-market

 A Nasdaq tőzsdén jegyzett vállalat

A Zinzino stabil, átlátható működése hosszú távon is garantálja az Ön pénzügyi biztonságát. Weboldalán letölthető formában negyedévente közzéteszi gazdasági eredményeit.

Discuss with coworkers

Komoly bevétel már az első hónapban is

Nincsenek rezsiköltségek, nem kell foglalkoznia a logisztikával. Személyre szabott hozzáférést kap a Zinzino weboldalához, amelyen keresztül népszerűsítheti úttörő Egészségprotokollunkat.

woman-using-laptop-computer-pay-bill-online.jpg

Egyedülálló

kifizetési terv 

Ön dönti el, mennyit akar keresni. Kettős kifizetési tervünk megjutalmazza mind a termékek népszerűsítéséért a saját vásárlói felé, mind pedig azért, ha más vállalkozóknak segít üzletet csinálni ebből.

medium-shot-women-working-as-wedding-planners.jpg

Egy bevált üzleti

modell

A közvetlen értékesítés arról szól, hogy okosabban, ne keményebben dolgozzunk. Bővítse vállalkozását a másolódás varázslatos technikájának elsajátításával! Legyen független, saját maga főnöke!

side-view-man-with-laptop-beach.jpg

Dolgozzon bárhonnan,

bárhol a világon

Online, a világ bármely pontján írányíthatja az üzletét, ott élhet ahol csak akar.  Globális üzlete több, mint 40 hivatalosan megnyitott országban működhet 5 kontinensen.

Képernyőfotó 2024-02-22 - 19.00_edited.jpg

A LÉNYEG AZ IDŐZÍTÉS

A tökéletes időzítés

2025-12-31

millió

vásárló

2035

20 millió

vásárló

Dr. Nagy Tamás vagyok, a Zinzino Gyémánt szintű vezetője. 2018-ban kezdtem ezt a munkát és 2019 júniusában léptem át először a havi 4.000 €-s jövedelmet. Mára 4 országban dolgozom és a csapatomban 1.712  keresőm van, akik közül már 241-en szintén megtették ugyanezt! A számokat nem azért mutatom meg, hogy ígérgessek, hanem, hogy Ön is lássa, mi lehetséges. A különleges értékesítési rendszerünk használatával a Zinzino mára az ún. Momentum Rank listán a világ 4. leggyorsabban fejlődő közvetlen értékesítési vállalatává vált.

"A Momentum Rank a közvetlen értékesítés varázsa. A Szent Grál".

A csapatmunkánk sikerét minden évben egy valódi 5*-os luxusutazással ünnepeljük, ahová a Zinzino több, mint 500 munkatársat visz el ingyenesen. Itt Ön olyan élményekhez juthat, amit egy átlagember egész életében csak remél. A 2025-ös Director Trip utazásnak úticélja Thaiföld varázslatos Phuket szigete! Az elegáns és csodálatos Angsana Laguna tengerparti üdülőhelyen szállunk meg a Bang Tao-öböl békés partján, ahol azúrkék az Andamán-tenger. A 2025 márciusára tervezett Director Trip a pihenés, a feltöltődés és az izgalmas programok ideális keverékének ígérkezik. Csatlakozzon hozzánk!

kövön emberek_edited.jpg

A világon minden embernek szüksége van legalább egy olyan dologra, amit a Zinzino tud adni a számára. Az egészség személyes üggyé vált, és az emberek manapság személyi edzőket, egyéni étrendeket és testre szabott étrend-kiegészítőket keresnek, amelyek megfelelnek a testi adottságaiknak és az egyedi életmódjuknak. A jobb egészséghez vezető út személyes utazássá vált, a tesztalapú táplálkozás képviselői pedig megmutatják a jó irányt. Az emberek azt akarják, hogy olyanok vezessék őket a jobb élet felé vezető úton, akikben megbíznak. Egészség, pénz, közösség, fejlődés, biztonság, kiszámíthatóság, jövőkép és értékrend. Együtt alakítjuk a jövőt, megváltoztatva az egész közvetlen értékesítési iparágat. Önért mit tehetünk? 

KARRIER

Alkalmas és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Jogi és etikai állásfoglalás

 1. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja
   

 2. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak.
   

 3. A weboldalon lévő és online információk oktatási célúak és nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat. Nem minősülnek orvosi tanácsadásnak, sem a betegségek diagnosztizálásának, kezelésének vagy megelőzésének és nem helyettesíti az háziorvosának vagy kezelőorvosának véleményét. Egészségügyi panaszok esetén haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát
   

 4. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com.
   

 5. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page