top of page
norway-28453_1280.png

MI A MEGOLDÁS?

Nyílt titok, hogy a skandináv országok egészségügyi- és bérszínvonala magasan a mienk fölött van! Az átlagfizetésük 4.000 € és 10-15 évvel egészségesebbek. Végre itt az ideje, hogy mi is élvezzük mindezt! A titok a világon egyedülálló Skandináv modell logikájában és tevékenységében rejlik. Ezért elhoztuk Önnek a legjobb pillanatban!

A JELENLEGI HELYZET

Van itt most egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba. 

Different money bills

Hogyan épül fel az üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!. Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

SKANDINÁV EGÉSZSÉGPROTOKOLL

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is. A rendszer használatával több szabadidőt is teremthető.

AUTOMATIZÁLT TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra lesz szüksége, de ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz, hogy egységnyi munkáját, szaktudását és kapcsolatrendszerét felhasználva mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Nincs idő erre és nyugalmat sem ad.

KÖZÖSSÉGI ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MARKETING

KARRIER

Alkalmas és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Elméleti tudás helyett, gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2023-ban a válság miatt sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a közösségi értékesítés és marketing területén van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy minden Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, Mi nem kérünk, hanem adunk. Olyan közösségi támogatást fog kapni, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen. Itt mi nem konkurensei vagyunk egymásnak, hanem szövetségesei.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy jól látható összeget tehet zsebre.

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page