top of page
norway-28453_1280.png

TÖBB PÉNZRE VAN SZÜKSÉGE?

AUTOMATIZÁLT ÜZLETI MEGOLDÁSOK, VILÁGSZÍNVONALÚ EGYEDI EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁVAL

Két világszenzáció van a kezünkben, amelyekkel nem csak segítünk az embereknek méltóbb egészségügyi állapotba kerülni, hanem kiszámítható, rendszeres norvég színvonalú életszínvonalat is tudunk biztosítani.

Skandináv vállalatunk
az egész világon jelen van az egészség és wellness területén

  • A NASDAQ First North Premier Growth Market tőzsdén jegyzett cég

  • Erős pénzügyi alapokon álló kétszámjegyű növekedés az értékesítésben 

  • Több mint 100 országba szállítunk

  • A Zinzino Alapítvány elkötelezetten járul hozzáegy jobb világ megteremtéséhez

Nasdaq.png
irodáink.png
Képernyőfotó 2024-02-22 - 19.00_edited.jpg

A LÉNYEG AZ IDŐZÍTÉS

A tökéletes időzítés

2025-01-01

millió

vásárló

2035-01-01

20 millió

vásárló

AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁSOK, HOGY ÖNNEK KISZÁMÍTHATÓBB JÖVEDELME ÉS TÖBB IDEJE LEGYEN

KARRIER

Alkalmas és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Elméleti tudás és gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2024-ban is sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a közvetlen értékesítés és marketing területén van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 20 éve működik már közel 40 országban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi 2018-óta alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy minden Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Mi vérvizsgálatokkal igazoljuk, hogy megoldásaink hatékonyak. Kiemelkedő szakmai hátteret és referenciát biztosítunk. Olyan közösségi támogatást fog kapni, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy jól látható összeget tehet zsebre.

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page