Számomra a minőségi biztosítékok nem csak orvosként, hanem magánemberként is rendkívül fontosak, hiszen jómagam, a 80 éves édesanyám, a 13 éves kisfiam, a bátyám és a legjobb barátom is folyamatosan fogyasztanak minőségi vitaminokat és étrend-kiegészítőket. 

Mire kell figyelni egy étrend-kiegészítő vásárlásnál?

1. A gyógyszergyártásban, az étrend-kiegészítő gyártásban és az élelmiszeriparban va...

2020-3-05

A képre kattintva a szöveg nagyobb méretben is megnyílik!!

Az már régebb óta egyértelmű, hogy a rostszegény táplálkozás összefügg a vastagbélrák fokozott kockázatával. Ugyanakkor egyre több kórképben igazolódik a mikrobiom, a vastagbélflóra kiemelkedő jelentősége!

A Circulation című folyóiratban most megjelent tanulmányukban a szakemberek a magas és az alacsony rezisztens keményítőt tartalmazó étrendek közötti különbséget vizsgálták.

A magas vérnyomás...

2020-2-04

febr. 05., Szerda 20.00 óra, interaktív, online előadás!

Adnunk kell az emberek kezébe egy eszközt, amellyel a jelenlegi életvitelük mellett is képesek hosszan megőrizni a fiatalságukat és az egészségüket. S bár jó lenne egészségesebben élni, de akkor is kell segítenünk, ha most nincs lehetősége az életmódján változtatni. Ez a Skandináv Egészségprotokoll!

Az esemény részletei

Szerettel invitáljuk, az...

2020-1-30

A Skandináv Egészség protokoll tudományos bizonyítékai.

Az elmúlt év tudományos áttöréseket hozott az egészségmegőrzésben és krónikus betegségeink enyhítésében, még akkor is, ha szélesebb közönséghez talán nem jutott el hangsúlyosan. Ez a terület az ún. subklinikus gyulladás. Ez azt jelenti, hogy egy rejtett folyamat zajlik bennünk, aminek nagyon sokáig, akár egy évtizedig nincs is panasza. Sajnos...

2019-12-15

Az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság (FDA) figyelmeztetést adott ki a rendkívül divatossá váló kannabidiol (CBD) tartalmú termékekről, 15 céget felszólított, hogy hagyjanak fel ezek reklámozásával, forgalmazásával. A CBD a kannabisz egyik nem pszichoaktív hatóanyaga, és a rajongók szerint ez a legújabb mindent gyógyító csodaszer.

Ugyan régóta kísérleteznek különböző kisebb-nagyobb gyógy...

Please reload

  • Facebook Basic Square

Nézze meg tanulságos, hasznos ismeret-terjesztő videóinkat!

Kiemelt cikkek

A megoldás - TV interjú Dr. Nagy Tamással

2019-7-17

1/10
Please reload

Kategóriák
Please reload

Keresőszavak
Keresés idő szerint
Please reload