top of page

MIÉRT IS CSINÁLJUK?

Értékteremtő munkát végzünk, amivel sokaknak segítünk egy-egy hasznos lépést megtenni az egészségért, az anyagi biztonságért és egy támogató közösségért. 

MI MINDEN LEHETSÉGES?

Közösségünk koordinátoraként hálás vagyok, hogy ennyi ember bizalmát elnyerhettem. 2018-ban kezdtem ezt a munkát és orvos-közgazdászként segíteni tudok nem csak az üzleti világban és a modern, hatékony kommunikációban, hanem a mélyebb egészségügyi összefüggések feltárásában is. Jómagam 2019 júniusában léptem át a havi 4.000 €-os jövedelmet és mára 1.712  keresőnk van, akik közül már 241-en szintén megtették ugyanezt! Arra is büszke vagyok, hogy nem én vagyok a legjobban keresőnk, ez nem egy pilótajáték, hanem egy Esztergomban élő úriember. Ezeket a bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges! Egy olyan közösség vagyunk, ahol számíthat ránk és mi is számítunk Önre!

Dr. Nagy Tamás 

2015

ELINDULT A 9 LÉPÉS PROGRAM

Dr. Nagy Tamás alapvégzettsége orvos és több, mint 25 éve foglalkozik alternatív, gyógyszermentes egészségügyi megoldásokkal. A program megindulásának időpontjában egy biofizikai rendelőt is üzemeltetett, ahol függő embereknek adott természetes megoldásokat. 

2022-2023

VÁLSÁG- ÉS INFLÁCIÓÁLLÓ MEGOLDÁSOK

2022 év végére már közel 900 magánszemélyt és vállalkozót tudtunk plusz bevételhez juttatni. Közűlük 200 embernek pedig mára az Egészségprotokoll lett a főtevékenysége. Ők mind európai szintű havi jövedelmet realizálnak és egyre hamarabb is érik el. 2023 pedig az igazi növekedés éve!

2018

ELINDULT A SKANDINÁV EGÉSZSÉGPROGRAM

Egyedülálló tesztalapú megoldások az egészség megőrzésére. Elmozdulás a tesztalapú táplálkozás és táplálkozás-kiegészítés felé a „próba szerencse” megközelítés helyett. Új mércét teremtettünk a minőség tekintetében is.

Fontosak számunkra a közösségi élmények is

A tanuláson és a szakmai napokon túl konzultációkat, közös külföldi tanulmányutakat és családi eseményeket is szervezünk. 

Kiemelt esemény minden évben az ún. Director Trip, ahová világszinten több, mint 500 embert visz el a Zinzino egy 5*-os egyhetes parádés luxusútra, teljesen ingyen, köztük 200 kezdő partnert is.

KARRIER

alkalmas és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

A KÖVETKEZŐ DIRECTOR TRIP

Jöjjön velünk a 2024-es jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző 5*-os Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A weboldalon lévő és online beteginformációk nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat csak kiegészíti azokat. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page