DrNagyTamas_edited.png

Szép napot!

Az orvosegyetemen volt egy belgyógyász professzor, aki harmadéves koromban egy kórképről tartott nagyívű előadása végén a következőt kérdezte tőlünk. "Kollégák, ennek a betegségnek rengeteg gyógyszere van. Mit jelent mindez?
Hogy egy sincs neki..."

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
Dr. Nagy Tamás
Egészségügyi közgazdász, orvos,
a 9 lépés program megálmodója

Amikor átálltam a "sötét" oldalra

Fiatal kezdő orvos voltam, amikor a kis feleségem beteg lett. Egyre rosszabbul kapott levegőt, főleg a kilégzéssel volt a gond. Odáig jutottunk, éjjelente annyira fulladt, hogy egy ballonon keresztül tudott csak levegőt venni, amibe szteroidot permeteztünk. Szegeden már nem tudtak segíteni az orvosok, ezért úgy döntöttem, hogy az ország legjobb helyéről kérek segítséget, a budapesti Korányi tüdőgondozóból. 

Persze akkor még nem volt napi használatban az internet meg e-mail, így több hetes, tucatnyi telefonálgatás és protekciókérés után fogadott minket a legnevesebb tüdőkórház legnagyobb főorvosa. Abban az időben ő volt a leg-leg-leg.

Leültünk, odaadtuk az addigi leleteket, amiket egy ideig olvasgatott, majd megszólalt. 

- “Ebbe bele kell törődni!”  Majd kis szünet után hozzátette - "arra is készüljünk fel, hogy pár év múlva akár oxigénsátorra is szükségünk lesz".

 

Ott ültünk, egy 26 éves srác és egy 21 éves fiatal, szinte még gyerek lány és megkaptuk az ítéletet!

Kijöttünk és sírva fakadtunk. Azonban mire visszaértünk Szegedre, bennem a kétségbeesés helyét átvette a düh. Nem létezik, hogy nincs megoldás, olyan nincs! 

Akkor fordultam a "sötét oldal" felé, az alternatív gyógyítás irányába. Hosszas kutakodás után Pesten találtam egy képzést, amit egy bécsi orvos tartott, pont erről. Az előadás után odamentem hozzá és tört németességgel kértem a segítségét. - “Semmi gond” válaszolta, "gyertek ki hozzám Bécsbe és megnézem mit tehetek.” 1991-et írtunk, ezért ez annak idején nem volt olyan pofonegyszerű, mint most. 

Akitől tudtunk, kölcsönkértünk némi pénzt, találtam egy profi tolmácsot Sopronban, őt útközben felvettük, és a megbeszélt időpontban Bécsben voltunk. 

Volt párom 4-5 kezelés után 2 év alatt jött rendbe és mivel azóta sem jött vissza ez a problémája, immáron nyugodtan mondhatom, meggyógyult. Én pedig hoztam egy döntést. Soha, de soha nem mondom azt egy betegnek, hogy ebbe bele kell törődni!

 • Orvosi diploma - Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen.

 • Az egyetem alatt is vonzott a komplementer medicina 

 • Egészségügyi-közgazdász diploma - Szegedi Tudományegyetem

 • 6 év a gyógyszeriparban (Ciba-Svájc, Bayer-Németország, Eli Lilly-USA)

 • Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karának MBA képzése

 • 2003-óta foglalkozom az Alkalmazott Táplálkozástudománnyal

 • Oktatató, tréner - Személyiség-ismeretek, kommunikáció, önismeret, eladástechnika

 • Orvosigazgató - Medicall Kft. 

 • 2018-óta Zinzino AB - Svédország, független partner

 • Tagja  vagyok a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak

 

A szabad élet

Évek óta írogatok egy személyes blogot a szabadságról. A szabadság, a szabad élet mindenkinek mást jelent és ez így is van jól. Az én egyperces történeteim valós sztorikon, igaz példákon keresztül mutatják be, hogy ami megtörténhet az meg is történik, hogy az élet milyen összetett és a tanulságok ott hevernek minden egyes nap a lábaink előtt. Csak mélyre kell hajolni értük!

Nézze meg következő eseményünket!

Évek óta minden hónapban folyamatosan szervezünk neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos előadásokat és képzéseket, nagy sikerrel. Orvosok, természetgyógyászok, táplálkozási szakemberek és személyi edzők útmutatásaiból tanulhatunk. Ezeken az online előadásokon, melyek mindig díjmentesek, hónapról hónapra több száz hallgató vesz részt, óriási az érdeklődés! Örömünkre szolgál, hogy segíthetünk, többet adhatunk. Hitem szerint a Skandináv Egészségprotokoll messze nem csak a termékek értékesítéséről szól, hanem arról is, hogy egy egészségkultúrát honosítunk meg. Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk az öngondoskodás fontosságát és eszközt adjunk a kezébe a hiányállapotok korai felismeréséhez és az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokhoz. 

Elérhetőségem

+36701980552