top of page

MIÉRT IS CSINÁLJUK?

Értékteremtő munkát végzünk, amivel sokaknak tudunk valami pluszt hozzátenni az életéhez. Kinek egészséget, kinek pénzt, kinek támogató közösséget. Eközben családunk számára is anyagi biztonságot teremtünk, hiszen norvég szintű juttatásokat kapunk. 

Dr. Nagy Tamás 

Közösségünk koordinátoraként hálás vagyok, hogy ennyi ember bizalmát elnyerhettem. 2018-ban kezdtem ezt a munkát és orvos-közgazdászként segíteni tudok nem csak az üzleti világban, a modern és hatékony kommunikációban, hanem a mélyebb egészségügyi összefüggések feltárásában is.

A SZABAD ÉLET

Évek óta írogatok egy személyes blogot a szabadságról. A szabadság, a szabad élet mindenkinek mást jelent és ez így is van jól. Az én egyperces történeteim valós sztorikon, igaz példákon keresztül mutatják be, hogy ami megtörténhet az meg is történik, hogy az élet milyen összetett és a tanulságok ott hevernek minden egyes nap a lábaink előtt. Csak mélyre kell hajolni értük!

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

Minden hónapban folyamatosan szervezünk neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos előadásokat és képzéseket, nagy sikerrel. Orvosok, természetgyógyászok, táplálkozási szakemberek és személyi edzők útmutatásaiból tanulhatunk. Ezeken az online előadásokon, melyek mindig díjmentesek, hónapról hónapra több száz hallgató vesz részt, óriási az érdeklődés!

2015

ELINDULT A 9 LÉPÉS PROGRAM

Dr. Nagy Tamás alapvégzettsége orvos és több, mint 25 éve foglalkozik alternatív, gyógyszermentes egészségügyi megoldásokkal. A program megindulásának időpontjában egy biofizikai rendelőt is üzemeltetett, ahol függő embereknek adott természetes megoldásokat. 

2022

VÁLSÁG- ÉS INFLÁCIÓÁLLÓ MEGOLDÁSOK

2022 év végére már közel 900 magánszemélyt és vállalkozót tudtunk plusz bevételhez juttatni. Közűlük 200 embernek pedig mára az Egészségprotokoll lett a főtevékenysége. Ők mind európai szintű havi jövedelmet realizálnak 4.000 € és 42.000 € között és egyre hamarabb is érik el.

2018

ELINDULT A SKANDINÁV EGÉSZSÉGPROGRAM

Egyedülálló teszt alapú megoldások az egészség megőrzésére. Elmozdulás a tesztalapú táplálkozás és táplálkozás-kiegészítés felé a „próba szerencse” megközelítés helyett. Új mércét teremtettünk a minőség tekintetében is.

Fontosak számunkra a közösségi élmények is

A tanuláson és a szakmai napokon túl konzultációkat, közös külföldi tanulmányutakat és családi eseményeket is szervezünk. 

Kiemelt esemény minden évben az ún. Director Trip, ahol világszinten több, mint 500 embert visz el a Zinzino egy 5*-s egyhetes parádés luxus útra, teljesen ingyen, köztük sok-sok kezdő partnert is.

Nézési idő: 1perc.

A KÖVETKEZŐ DIRECTOR TRIP

jöjjön velünk a 2024-es jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző 5*-os Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

bottom of page