top of page

Támogassa immunrendszerét és csökkentse fáradtságát, kimerültségét!

D-VITAMIN TESZT + ZINOSHINE

A D-vitamin Teszt egy biztonságos, hivatalos laboratóriumban elemzett száraz vércsepp teszt, amely feltárja a jelenlegi állapotot, és segít az Ön D-vitamin tápanyagigényének személyre szabásában. Az Ön otthonában gyors és egyszerű a mintavétel és az eredmény pedig könnyen érthető.

A ZinoShine+ egy egyedülálló D3-vitamin és széles spektrumú magnéziumtartalmú étrend-kiegészítő. A szabadalmaztatott keveréket úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az immunrendszert, csökkentse a fáradtságot és a kimerültséget, támogassa az izmok működését, valamint a csontok és a fogak egészségét.

A D-vitamin-szükséglete kifejezetten egyénre szabott és függ a korától, életmódjától, földrajzi lakóhelyétől és meglévő betegségeitől.

Zinoshine certifikációk.png

D-vit. Teszt + ZinoShine mini csomag

1 db D-vitamin Teszt és 4 db ZinoShine+ (4 x60 tabletta)

Most 154 € helyett csak 109 € ≈ 41.000 Ft

A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges.

Egy méret nem mindenkinek megfelelő
A jobb egészség dinamikus folyamat. Mikrotápanyag-szintünk évszakonként eltérő lehet, ahogy öregszünk, és amikor megváltozik az életünk. Gondoskodjon arról, hogy állapotát rendszeresen, négyhavonta ellenőrizze vérvizsgálattal, hogy az év során elegendő mennyiségű D-vitamin legyen a szervezetében. Jelenlegi D-vitamin státusza alapján személyre szabott javaslatokat adunk Önnek, hogy biztonságos és hatékony módon szinten tarthassa vagy javíthassa vérszintjét a ZinoShine+ készítménnyel.

D-Vitamin
A D-vitamin támogatja a szervezet fontos funkcióit, segít a kalcium és a foszfor felszívódásának szabályozásában, de talán a legfontosabb az, hogy segíti az immunrendszer normál működését. A legtöbb táplálkozási és egészségügyi tényezőhöz hasonlóan a D-vitamin-szükségleteink kielégítése terén is jelentős mértékű az egyediség. Számos társadalmi és viselkedésbeli hatás befolyásolja azon képességünket, hogy elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jussunk önmagában a napsütéssel. Ezen kívül a testsúlyt is figyelembe kell venni. A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, és mint ilyen, minél nagyobb a túlsúlyunk, annál többet kell termelnünk és fogyasztanunk ahhoz, hogy elérjük és fenntartsuk a megfelelő szintet a vérünkben. Világszerte körülbelül  1 milliárd ember szenved D-vitamin-hiányban. Ezért fontos, hogy figyelemmel kísérjük a D-vitamin-szintet, és szükség esetén a napfényen kívül további D-vitamin-forrásokkal is kiegészítsük. Az általunk használt D-vitamin forrása a zuzmó. Ez egy kis egyedi növényfaj, amely algák és gombák szimbiotikus szövetségéből áll. Rengeteg található hegyoldalakon, sziklákon és fákon, és a D3-vitamin ezen természetes forrása tudatos választás környezetünk érdekében.

Magnézium
Számos természetes vitamin- és ásványi anyag-forrás létezik. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a piacon elérhető legjobb és leghatékonyabb forrásokat. A ZinoShine+ tengervízből származó magnézium-hidroxidot, magnézium-citrátot, magnézium-malátot és magnézium-biszglicinátot tartalmaz. Ez a négy forrás együttesen széles spektrumú megközelítést biztosít a jobb felszívódáshoz és hasznosításhoz szervezetünkben.

Teljesen természetes készítmény
A név mögötti + jel azt jelenti, hogy a termék összes összetevője természetes forrásból származik. A ZinoShine+ a lehető legszigorúbb forrásból származó, teljesen természetes összetevők használata iránti eltökéltségünket biztosítja. Sőt, a vegánok is fogyaszthatják, mivel a vegán opciók is kétség nélkül a részét képezik termékkínálatunknak. Természetesen.

IMMUNTÁMOGATÁS

A ZinoShine+ támogatja az immunrendszert és összetevői szerepet játszanak a sejtosztódási folyamatokban.

magzat.png

SZÉLES SPEKTRUMÚ MAGNÉZIUM

Támogatja a pszichológiai funkciókat és hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

izom.png

TESTFUNKCIÓ

A D-vitamin és a magnézium támogatást nyújt és hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, valamint a csontok és a fogak egészségéhez.

kálcium foszfo.png

TELJESEN TERMÉSZETES

A ZinoShine+ összetevői természetes forrásból származnak egyedülálló, norvég formulánkban.

szívm.png

VEGÁN

Teljesen természetes és tisztán vegán összetevők szinergikus keveréke.

A termékek árait a Zinzino határozza meg, mindig euróban. Az itt feltüntetett forint összegek tájékoztató jellegűek, az euró árfolyam alapján változhatnak, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

A szállítást a Zinzino által megbízott szállítmányozó végzi. Tapasztalatunk szerint 3-5 munkanap alatt szállít, de ettől eltérő időpont is lehetséges. A vevői fiókjában Ön nyomon követheti megrendelt termékeit és felveheti közvetlenül is a szállítmányozóval a kapcsolatot. Önnek, mint vásárlónak, a jogszabályok értelmében az áruk átvételét követő 14 napon belül jogában áll – indoklás nélkül – elállni a vásárlástól. A Zinzino többet, 30 napos időszakot biztosít erre az áruk átvételétől számítva. Hivatalos forrás: www.zinzino.com

Zinoshine összetétel.png

KÉRDÉSE VAN?

Közvetlenül kereshet minket telefonon és e-mail formájában is.

+36701980-552

info@9lepes.hu

Termékkel vagy egészséggel kapcsolatos kérdésekben lehetősége van 15 perces online díjmentes szakértői konzultációt is kérni.

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

bottom of page