top of page

SZEMÉLYRE SZABOTT, TESZTALAPÚ MEGELŐZŐ EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁK ÉS GYÓGYSZERTISZTASÁGÚ TERMÉKEK

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Mert a jobb egészség személyes ügy. Nem érdemes a véletlenre bízni!

Az orvostudományban már megszoktuk, hogy vannak pillanatnyi értékeket mutató mérések, pl. egy-egy vérnyomásmérés és léteznek hosszabb távot is átölelő, kockázatfelmérő vizsgáltok. Ilyen pl. a vérnyomás esetében a szemfenéki erek állapotának feltérképezése. 

A Zinzino tesztek hasonló elven működnek. Ön két csepp vérből tesztelheti, hogy az életmódja, a táplálkozása és a stresszfaktorai mi módon befolyásolták a hosszútávú egészségét. Mindezt úgy, hogy nem kell időpontot kérnie és elmennie vénás vérvételre egy laborba, hanem otthon kényelmesen, fájdalommentesen tesztelhet.

Nézési idő 2 perc, 20 ms. 

PRÓBA SZERENCSE HELYETT

“A megközelítésem egészen más, mint a hagyományos táplálkozási szakértőké. Az Alkalmazott Táplálkozástudomány elveire épülő életmód- és táplálékkiegészítő-programot dolgoztam ki, ami nemcsak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, hanem a már fennálló egészségügyi problémák súlyosságát is enyhíti, illetve a további romlást képes megállítani. Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak, ezáltal helyreállítva mind a testi, mind pedig a mentális egészséget. *”.

*Dr. Paul Clayton szakmai meglátását idéztük, de a Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. Nem állíthatjuk, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében.

Paul-Clayton.jpg

Dr. Paul Clayton

A Zinzino Tudományos Tanácsának vezetője

MIRE ALKALMASAK A TESZTEK?

Ön  tesztelheti, hogy az életmódja, a táplálkozása és a stresszfaktorai mi módon befolyásolták a hosszútávú egészségét. Megismerheti szervezete zsírsavprofilját, és hogy szükséges-e az omega-6:3 arányának helyreállítása. Láthatja az elmúlt 3 hónapban kialakult vércukorterhelése és a jelenlegi életmódja közötti összefüggést. Kiderül a létfontosságú D-vitamin vérszintje és hogy pontosan mennyit szükséges pótolnia.

MINTAVÉTEL OTTHON

A fenti képen látható tesztek mintavételi eszközök, amit otthon kényelmesen használhat. A vizsgálatok két csepp vért igényelnek ujjbegyből. A mintavétel fájdalommentes és anonim. Magát a mérést egy független norvég laboratórium, a Vitas végzi, hiszen a tűpontos, megbízható eredményeket csak jól felszerelt, akkreditált helyen lehet garantálni. Ezzel szemben a drogériákban kapható gyorstesztek nem adnak megbízható eredményeket. 

OMEGA 6/3 ARÁNY JELENTŐSÉGE BETEGSÉGEINKBEN

3/1

Normál érték 3/1-1/1

36,1/1

Magyarországi átlagérték

Forrás: 58.859 tesztmérés, www.zinzinotest.com
Vitas Laboratórium - Oslo
Magyar teszt sttisztika.png
  • A szív- és érrendszeri betegségek másodlagos megelőzésében a 4/1 arány 70%-os csökkenéssel járt a teljes halálozásban

  • Az alacsonynak tűnő a 4/1 arány még nem volt hatással, de a 2,5/1 arány viszont már csökkentette a végbélsejtek proliferációját vastagbélrákos betegeknél

  • Az alacsonyabb omega-6/omega-3 arány csökkent kockázattal járt együtt mellrákban szenvedő nőknél

  • A 2-3/1 arány elnyomta a gyulladást a reumatoid artritiszes (autoimmun) betegeknél

  • Az 5/1 arány jótékony hatással volt az asztmás betegekre, míg már az enyhén emelkedett 10/1 arány is káros következményekkel járt

Forrás: www.pubmed.com
A P Simopoulos 1
PMID: 12442909 DOI: 10.1016/s0753-3322(02)00253-6

Az Egészségprotokoll megalkotói nagyrabecsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség-táplálkozás területén.

A Skandináv Egészségprotokoll erős oszlopa, hogy releváns tudományos eredményekre, valamint orvosok, kutatók és vezető egészségügyi szakértők együttes tapasztalatára és tudására épült. A Zinzino Tudományos Tanácsadó Testülete biztosítja a tökéletes szakmai tudást a tesztalapú táplálkozási stratégiához. 

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Az Egészségprotokoll termékei nemzetközileg és Magyarországon is többszörösen bevizsgáltak, ellenőrzöttek!

MITŐL MÁS AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL?

Mi nem csak pótolunk valamit, hanem a szervezetünk, a sejtek belső egyensúlyát állítjuk helyre. Mindezt az anonim vértesztekkel bizonyítjuk.

Nézési idő: 4p. 50ms.
Orjan Saele, a Zinzino alapítója