top of page

MIÉRT LESZÜNK EGYRE TÖBBEN, EGYRE KORÁBBAN BETEGEK?

BETEGSÉGEINK OKAI

Annak ellenére, hogy rohamtempóban fejlődik az orvostudomány, egyre korábban, egyre fiatalabb korban betegszünk meg és több és több életévet töltünk el betegségekben. Sőt, az eddig folyamatosan emelkedő születéskor várható élettartam is napjainkban már megállt és csökkenni kezdett. Milyen okok húzódnak meg e jelenség hátterében?

Modern kórképeink alapvetően 4 okra, területre vezethetőek vissza. A Skandináv Egészségprotokoll e 4 ok feltérképezésével és megoldásával foglalkozik.

Olvasson tovább!

isolated-1188036_1920_edited.png

Modern betegségeink 4 oka

Sejtszintű gyulladások

Az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, táplálkozási kihívásaink, az elhízás, a pénzügyi nehézségek és a tartós szociális stressz együtt lettek a gyulladásos rendszerünk elsődleges provokáló faktorai.

Az immunrendszer túlterheltsége egy rejtett, alacsony-, sejtszintű gyulladás vált ki, amely nehezen kimutatható és általában már csak akkor szerzünk róla tudomást, amikor ki is alakult a betegségünk.

Diszbiózis

A diszbiózis a bennük, velünk élő mikroorganizmusok mennyiségi és minőségi elváltozása. Nem csak a bélrendszerben, hanem a légutakban, a tüdőben, a bőrünkön és a hüvelyben is fellelhetőek. Ezek a milliárd számban létező kis életformák kölcsönös előnyök mentén segítik az anyagcsere- folyamatokat és védenek is minket, de a modern élet következtében számuk és színességük lecsökkent.

B-típusú éhezés

Tény, hogy kevesebbet eszünk, mint nagyszüleink, mert jóval kevesebb fizikai aktivitás kell a modern életünkhöz. Ezt a kevés ételt is nagyiparilag előállított, tenyésztett, hozzáadott adalékokkal dúsított élelmiszerekből próbáljuk összeállítani. Bár a testünk, amely egy briliáns csúcstechnológia, sokáig látszólag kompenzál, de valójában egész életünkben éhezünk. Ez a B-típusú éhezés!

Szénhidrát túlsúly

Az inzulinszintünk ingadozása drámaian kihat az egészségünkre! Megtörténik, ha rövid-láncú, könnyen felszívódó szénhidrátokat eszünk nagyobb mennyiségben. Ez pedig nagyon gyakori, mert ezek az "ételek" a legolcsóbbak közé tartoznak. A legnagyobb probléma az, hogy ma már nem csak minket, felnőtteket érintenek, hanem a gyerekeink életében is egészen kicsi kortól jelen vannak.

Amennyiben e 4 probléma megoldatlan  marad, csak idő kérdése a betegségek kialakulása

Szorongás

ADHD

Évek

Allergia

IR

Hajhullás

Visszér-

Aranyér

Cukorbaj

Pajzsmirigy

Bőrbajok

Intolerancia

Emelkedő

vérnyomás

Szív- érrendszeri kórképek

Infarktus

Elbutulás

Évek

PCOS

Medddőség

Endometri-

ózis

Ízületi

fájdalmak

Elhízás

Fertőzés-

hajlam

Daganatos 

betegségek

A megoldás a Skandináv Egészségprotokoll

SZEMÉLYRE SZABOTT, TESZTALAPÚ MEGELŐZŐ EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁK ÉS 100%-BAN TERMÉSZETES GYÓGYSZERTISZTASÁGÚ TERMÉKEK

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Mert a jobb egészség személyes ügy. Nem érdemes a véletlenre bízni!

AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL MEGALKOTÓI NAGYRABECSÜLT SZAKEMBEREK GONDOSAN ÖSSZEVÁLOGATOTT CSOPORTJA, AKIK A LEGRAGYOGÓBB ELMÉK KÖZÉ TARTOZNAK AZ EGÉSZSÉG-TÁPLÁLKOZÁS TERÜLETÉN

“A megközelítésem egészen más, mint a hagyományos táplálkozási szakértőké. Az Alkalmazott Táplálkozástudomány elveire épülő életmód- és táplálékkiegészítő-programot dolgoztam ki, ami nemcsak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, hanem a már fennálló egészségügyi problémák súlyosságát is enyhíti, illetve a további romlást képes megállítani. Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak, ezáltal helyreállítva mind a testi, mind pedig a mentális egészséget.*”.

Dr. Paul Clayton

A Zinzino Tudományos Tanácsának vezetője

Hogyan segít az Egészségprotokoll?

Sejtszintű gyulladások

A Balance vérteszt segítségével választ kap a sejtjei gyulladásos hajlamára. A tesztet otthon kényelmesen használhatja. A vizsgálat két csepp vért igényel ujjbegyből. A mintavétel fájdalommentes és anonim.

Az eredmény alapján a megoldás a Balance olaj+ lesz, ami egy gyulladáscsökkentő 100%-ban természetes szuperélelmiszer. Polifenolok, omega-3 zsírsavak és D-vitamin szabadalmaztatott speciális keveréke.

Diszbiózis

A bennünk elő mikroorganizmusok nem csak az idegrendszerrel, bél-agy tengely, hanem egymással is kommunikálnak, pl. bél-tüdő tengely. Ezért az első lépés a bélflóra helyreállítása. A ZinoBiotic+ 8-féle 100%-ban természetes rost speciális keveréke. Késleltetett hatású, aminek a jelentősége, hogy a vastagbél teljes hosszában képes hatni. Néhány nap alatt létrehozza az egészséges bélflóráját idegen baktériumok nélkül, ami elképesztő előnyt jelent az agy, a bőr és az immunrendszere számára. Segít fenntartani a normális vércukor- és koleszterinszintjét is.

A Zinobiotic+ szemben más rostpótló készítményekkel, könnyen fogyasztható, állaga kiváló, íz-, szín-és szagmentes. Bármilyen élelmiszerbe könnyedén belekeverheti.

large_910356-ZinoBiotic-Plus-Start-Kit-960x960px-2_edited.png

B-típusú éhezés

Az Xtend+ egy speciális, 100%-ban természetes, rendkívüli szuper-formula. A sejtek működéséhez és regenerációjához nélkülözhetetlen növényi hatóanyagok gondosan összeválogatott komplex keveréke. Az immunrendszer normális működéséhez 1-3/1-6 béta-glükánt, az enzimatikus immunrendszert támogató cianogéneket és metilcsoport-donorokat is tartalmaz. A sejtek védelméhez igen gazdag a színanyagokban.  A karotinoidokban, mind a 8-féle E-vitaminban, kurkumában és a tengerből származó polifenolokban. Jobb energiatermelés, karbantartott csontozat és erős izomzat. Mindezek mellett 22-féle vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz. Az Xtend+ mellett más vitaminokat nem szükséges szednie.

IP-Isolated-Product-Xtend-Plus-Perspective_edited_edited.jpg

Szénhidrát túlsúly

Itthon 1.1 millió felnőtt szenved cukorbetegségben, tehát a veszély óriási. Az ún. HbA1c érték és teszt az elmúlt 3-4 havi átlagos cukorterhelését képes megmutatni, vagyis hogy mekkora a veszélye a hosszú távú szövődményeknek, az infarktusnak, a vakságnak vagy a lábszárfekélyeknek.

HbA1c large_309060- (1).png

A szénhidrátterhelés és az inzulin- szint ingadozásának csökkentéséhez, az Ön jobb táplálkozási szokásain kívül a ZinoBiotic+ nagy segítség, mert a kellő mennyiségű rost bevitele bizonyítottan lassítja a cukorfelszívódást.

large_910356-ZinoBiotic-Plus-Start-Kit-960x960px-2_edited.png

AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL TERMÉKEI NEMZETKÖZILEG ÉS MAGYARORSZÁGON IS TÖBBSZÖRÖSEN BEVIZSGÁLTAK, ELLENŐRZÖTTEK!

Miért kiemelten fontos az ellenőrzés? 

Mert rengeteg silány minőségű terméket lehet kapni. A forgalmazás előtt az EU-ban már nem ellenőrzik laborban a termékek tartalmát, csak papíron nyútja be a gyártó az összetételt a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) korábban OÉTI felé. Amennyiben a leírásban nem találnak problémát és a gyártó kifizeti az ún. notifikációs díjat, akkor már aznaptól a termék árulható a drogériákban, bioboltokban vagy az interneten mindenfajta vizsgálat nékül. Így csak a gyártó lelkiismeretén múlik, mit tesz bele a tablettába. Ez tragikus, de ez a rendelet.

AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL TERMÉKEI A ZINZINO SAJÁT TULAJDONÚ OSLÓI GYÁRÁBAN, A FAUN PHARMA-BAN KÉSZÜLNEK A LEGSZIGORÚBB NORVÉG SZABVÁNY SZERINT

GMP - a legszigorúbb nemzetközi szabvány

FRIEND OF THE SEA  - a tengerek védelméért

GMO-MENTES - nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőt

THE VEGAN SOCIETY - elismert vegán védjegy

INFORMED CHOICE - a sporttáplálkozás részére kidolgozott FÜGGETLEN minőségbiztosítási program

PET - csomagolóanyag, amit biztonságosnak és újrahasznosíthatónak ismernek el

100% természetes - az ún. + (pluszos) termékek összetétele

gyártás.png
soccer-3036180_1920.jpg

MAGYAR TESTNEVELÉSI ÉS SPORTTUDOMÁNYI EGYETEM

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a saját akkreditált analitikai laboratóriumában bevizsgálta a Zinzino termék összetételét és biztonságát. Eredmény, hogy a sportolók is biztonsággal alkalmazhatják és semmi olyat sem találtak, amely a Dopping (WADA) listán szerepel.

AZ EURÓPAI ÉLELMISZERBIZTONSÁGI HATÓSÁG (EFSA) ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT ÁLLÍTÁSOK AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL TERMÉKEK JÓTÉKONY HATÁSAIRA

oxidativ szterszz.png

Ellensúlyozza az oxidatív stresszt

cscsemő látás 12 hó.png

Csecsemő látásfejlődése

kálcium.png

Vér normál kalciumszintje

Hivatkozás: • EU Bizottság Rendelete (EU 1924/2006 és 432/2012)

GARANTÁLT ÁRÚ MEGFIZETHETŐ TERMÉKEK

A Zinzino webáruházban bárki vehet egy darab vértesztet vagy terméket teljes áron, de létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely az azonnali 40-60% kedvezmény mellett 6 hónapos árgaranciát is tartalmaz. Ön nyugodtan belevághat a programba, az infláció Önt nem érinti. A protokoll termékek árai 27-38 € között mozognak. (10.000-14.000 Ft/hó. )*​

EGÉSZSÉGPROTOKOLL TERMÉKEK

Kattintson a képre részletes információért és vásárlási lehetőségért!

BELSŐ EGYENSÚLY, KIVÁLÓ ANYAGCSERE, GYULLADÁSCSÖKKENTÉS

TOVÁBB >>

Xtend-Plus_edited.png

IMMUN-TÁMOGATÁS, SEJTEK MEGÓVÁSA, 28- FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNY

TOVÁBB >>

large_910356-ZinoBiotic-Plus-Start-Kit-960x960px-2_edited.png

BÉLFLÓRA HELYREÁLLÍTÁSA, JÓ EMÉSZTÉS, 8-FÉLE ROST

TOVÁBB >>

large_910277-Viva Kit-960x960px.png

JOBB ALVÁS, STRESSZ CSÖKKENTÉSE, HARMONIKUS NAPPALOK

TOVÁBB >>

SPECIÁLIS, EGYEDI MEGOLDÁSOK

Kattintson a képre részletes információért és vásárlási lehetőségért!

large_910438-2x-zinoshine_edited.png

FÁRADTSÁG CSÖKKENTÉSE, MAGNÉZIUM, D-VITAMIN

TOVÁBB >>

large_910337-Protect-Kit-960x960px_edited.png

FERTŐZÉSEKKEL SZEMBENI VÉDELEM, IMMUN-TÁMOGATÁS

TOVÁBB >>

large_zinogene-plus-30-tablets-2-pack_edited.png

SEJTMEGÚJÍTÁS, DNS-, SEJTOSZTÓDÁS TÁMOGATÁSA

TOVÁBB >>

large_Leanshake-Strawberry-960x960px._edited.png

ZSÍRÉGETÉS, IZOMÉPÍTÉS, TESTSÚLYKONTROLL, 25- FÉLE VITAMIN

TOVÁBB >>

*A termékek árait a Zinzino saját hatáskörében állapítja meg, mindig euróban és fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtasson rajtuk. A forintos adatok tájékoztató jellegűek, az euró/ forint árfolyammal időben változhatnak, semmilyen ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és  vásárlási feltételek hivatalos forrása: zinzino.com

KÉRDÉSE VAN?

Közvetlenül kereshet minket telefonon és e-mail formájában is.

+36701980-552

info@9lepes.hu

Termékkel vagy egészséggel kapcsolatos kérdésekben lehetősége van 15 perces online díjmentes szakértői konzultációt is kérni.

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. *Az oldalon Dr. Paul Clayton szakmai meglátását idéztük, de a Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

csillag
bottom of page