Home Cook

 A Skandináv Egészségprotokollal eszközt adunk az Ön kezébe a káros folyamatok és hiányállapotok korai felismeréséhez, segítünk a tesztalapú személyre szabott egészséges életmódja kialakításában és eljuttatjuk Önhöz az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokat. 

Most nincs idő köhécselni, nincs idő megbetegedni, most nincs idő lerobbanni és legfőként nincs idő kórházba kerülni!

Tesztekkel igazolt

személyre szabott táplálkozási változtatások, technológiák és étrend-kiegészítők a hosszan tartó egészségért. 

Mire jók ezek a tesztek? 

A képen látható tesztek mintavételi eszközök. A vizsgálatok két csepp vért igényelnek ujjbegyből. A mintavétel fájdalommentes és anonim. Magát a mérést egy különleges norvég laboratórium, a VITAS végzi, hiszen a tűpontos, megbízható eredményeket csak jól felszerelt, akkreditált helyen lehet garantálni. Ezzel szemben a drogériákban kapható gyorstesztek nem adnak megbízható eredményeket. 

A Balance Teszt egy igazi kuriózum: az Ön szervezete gyulladásos hajlamát és a sejtjei anyagcseréjét méri.

A vércukorterhelés tesztje (HbA1c) egyértelműen összefügg a késői súlyos szövődményekkel, a látásromlással, a lábszárfekéllyel és az infarktussal.

A D-vitamin-szintjét jelző teszt pedig hozzájárulhat a fertőzések és a rák bizonyos fajtáinak kivédéséhez.

Balanced Objects

Miért leszünk egyre fiatalabban egyre betegebbek? 

doctor-1149149_1920.jpg

Tudományos tény, hogy egészségromlásunk hátterében az immunrendszer diszfunkciója és az ebből eredő rejtett, sejtszintű gyulladás áll, amelyről általában már csak akkor szerzünk tudomást, amikor ki is alakult a betegségünk. Szakemberek itt találnak bővebb információt. Az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, az elhízás, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek a gyulladásos rendszerünk elsődleges provokáló faktorai. Az immunrendszerünk teszi a dolgát és próbál védeni minket, de ez a folyamatos "túlműködése" gyulladásos anyagokat termel, és ezáltal a saját sejtjeinkben is egy rejtett gyulladást vált ki. Amennyiben ez tartósan fennáll, teljes biztonsággal ki merem jelenteni, hogy betegségeket okoz. 

"Rejtett, tüneteket még nem okozó gyulladások erodálják az egészségünket."

Nézési idő: 1p. 30ms.

"Nagyrabecsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség-táplálkozás területén."

A Skandináv Egészségprotokoll erős oszlopa, hogy releváns tudományos eredményekre, valamint orvosok, kutatók és vezető egészségügyi szakértők együttes tapasztalatára és tudására épült. A Zinzino Tudományos Tanácsadó Testülete biztosítja a tökéletes szakmai tudást a tesztalapú táplálkozási stratégiához. 

Legfontosabb a biztonság!

Az EU-ban a hatóságok NEM ellenőrzik forgalomba helyezés előtt a táplálék-kiegészítők összetételét vagy minőségét! Az interneten, a bioboltokban, drogériákban, sőt még a patikákban is kapható étrend-kiegészítők többsége nem felel meg a kívánt előírásoknak.....

ogyei.png

Mitől más az Egészségprotokoll?

Nagyon sok olyan módszer láttunk eddig, amely bár külön-külön valami részleges hasznot hozott vagy valamit pótolt az egészségére vigyázók vagy a betegek számára, de a végső megoldást nem találták meg. Honnan tudhatjuk? Csak körbe kell nézni. Magyarországon hat és fél-millió beteg ember van. A skandinávok viszont egy komplett rendszert alkottak, egy szinergiát. Ma már szinte nincs olyan betegség, amely hátterében ne mutatták volna ki, mint oki tényezőt a sejtek rejtett, nagyon alacsony szintű gyulladását! 

Az alábbi videóban Orjen Saele, a Zinzino alapítója arról beszél, hogy mitől más és miért ad Önnek sokkal többet a Skandináv Egészségprotokoll, mint eddig bármilyen étrend-kiegészítős próbálkozás. 

Nézési idő: 4p. 50ms.

"A rejtett gyulladás még idejében kimutatható a Balance teszttel!"

Új mércét állítunk fel az étrend-kiegészítők terén. Írásos bizonyítékkal!

minősítések_edited.jpg

Konkrét lépések!

1. lépés
Teszteljen-teszteljen-teszteljen!

BH tesz.png

Ma már a hit, az luxustermék. Azt hiszem, hogy jól vagyok. Azt hiszem, hogy amit szedek használ, azt hiszem, hogy ezzel védem magam....

Mi elvisszük az Ön otthonába és letesszük az asztalára azokat a teszteket, amelyek itthon vagy nem elérhetőek vagy csak laborban, sorbanállással és vénás vérvétellel lehetne megcsináltatnia.

A modernebb orvosok mondják, hogy az a szerencsés, ha valamilyen kisebb problémával jelez a szervezete, hogy elindult egy rossz irányú folyamat, pl. egy hajhullás, vagy kezdődő IR vagy pajzsmirigy gyulladás. Ekkor még könnyebben be tudunk avatkozni és Ön is tud kisebb életmódváltoztatásokkal látványos eredményt elérni. A nagyobb baj ott van, mikor valaki büszkén hirdeti, hogy 20 éve nem járt orvosnál, majd 2 hónap múlva infarktusban összeesik az utcán és meghal. Istenem, hány ilyet láttunk már!

Tesztelje otthonról, kényelmesen és fájdalommentesen a gyulladásos hajlamát, tesztelje a vércukorterhelését, mely egyértelműen összefügg a késői súlyos szövődményekkel, a látásromlással, a lábszárfekéllyel, az infarktussal. S tesztelje a D-vitamin-szintjét is, amely, ha kellő mértékű, akkor megvédheti a fertőzésektől és a ráktól. 

large_309049-1x-vitamin-D-test (1)_edited.png
large_309011-BalanceTest-x2-front-960x960px_edited.png

"A nagyobb baj ott van, mikor valaki büszkén hirdeti, hogy 20 éve nem járt orvosnál, majd 2 hónap múlva infarktusban összeesik az utcán és meghal."

2. lépés
Használja a Protokoll termékeit

zinzino-ip-images-product-isolated-health-protocol_edited_edited.jpg

Gyengéden elkezdjük egyensúlyba hozni a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Törekedni kell a több mozgásra és a teszt alapján a táplálkozás kiigazítására is.

Az a több éves tapasztalatunk, hogy főleg az elején kell a segítség, amely a sejtjeink szintjén indíthatja el a változást. Ez olyasmi, mikor az Ön autójának akksija lemerül és be kell "bikázni", hogy elinduljon, de utána már könnyebben tölti saját magát.

A programot 4 hónap múlva egy ellenőrző tesztvizsgálattal folytatjuk.

IP-Isolated-Product-BalanceOIl-PLUS-Grap

A BalanceOil+ hozzájárul

  • az agy

  • a szív 

  • az immunrendszer

normális működéséhez

A megváltozott táplálkozási szokásaink miatt a sejtmembránban lévő omega-6 : omega-3 zsírsavak aránya durván eltolódott az omega-6 irányába. Az egészséges omega-6:3 egyensúly viszont képes megvédeni a szervezete sejtjeit a rozsdásodástól (oxidatív stressztől) és a gyulladástól valamint hozzájárul a sejtanyagcsere optimális működéséhez. Ez útobbi pl. IR-ben vagy cukorbetegségben kiemekedő jelentőségű.  A BalanceOil+ prémium formula egy polifenol-omega-3 esszencia,  D3-vitaminnal kiegészítve.

A ZinoBiotic+ 8-féle természetes rost igen speciális keveréke. Késleltetett hatású, aminek a jelentősége, hogy a vastagbél teljes hosszában képes hatni. Idegen baktériumok pótlása nélkül is hozzá tudunk járulni a személyre szabott, egyedi, egészséges bélflóra növekedéséhez. A termék könnyen fogyasztható, állaga kiváló, íz- és szagmentes.

Zinobiotic+

  • Néhány nap alatt létrehozzuk az egészséges bélflóráját

  • Elképesztő előnyt jelent ez az agyunk, a bőrünk és az immunrendszerünk számára 

  • Segít fenntartani a normális vércukor- és koleszterinszintet

large_301390-ZinoBiotic-PLUS-960x960px-2.png
IP-Isolated-Product-Xtend-Plus-Perspecti

Xtend+

  • Energiatermelés

  • Karbantartott csontozat

  • Erős izomzat

  • Immunrendszer

Az Xtend+ egy speciális, teljesen természetes, rendkívüli szuper-formula. A sejtek működéséhez és regenerációjához nélkülözhetetlen növényi hatóanyagok gondosan összeválogatott komplex keveréke. 22-féle vitamint és ásványi anyagot, 1-3/1-6 béta-glükánt, védő színanyagokat, karotinoidokat, tengerből származó polifenolokat és az enzimatikus immunrendszert támogató cianogéneket és metilcsoport-donorokat is tartalmaz. Az Xtend+ mellett már nem szükséges egyéb vitaminokat szednie. 

"Az esetek 95%-ában a gyulladásos értékek normalizálódnak, hatékonyan hozzájárulunk a bélflóra helyreállításához és minden olyan tápanyagot is bejuttatunk a sejtjeibe, amely azok működéshez és a regenerációjához szükséges.*"

3. lépés
Ellenőrizze a változást, végezze el a kontrollteszteket

A bizonyosság és a biztonság a legfontosabb. 4 hónap elteltével újra mérünk és megbizonyosodunk arról, hogy nem csak érzi a változást, hanem a vére paramétere is javultak. Így kizárhatjuk a placebohatást és a tesztek nem csak eredményt adnak, hanem egy személyre szabott táplálkozási irányelvet is. Már hányszor hallottuk, hogy éljünk egészségesebben? De Önnek a jelenlegi helyzetben miből kell többet vagy kevesebbet ennie? Hiszen mindnyájan mások vagyunk. Életkorunk, anyagcserénk, bélflóránk, felszívódásunk.....

a3teszt_edited.jpg

"Az Egészségprotokoll bizonyítható módon, többszörös vértesztekkel felszerelkezve, szinte egyedülállóan a világon mérhető módon, egészségügyi garanciát képes vállalni.*"

Father and Son Playing

Nézze meg következő eseményünket!

Ezeken az online előadásokon, melyek mindig díjmentesek, hónapról hónapra több száz hallgató vesz részt, óriási az érdeklődés! Orvosok, természetgyógyászok, táplálkozási szakemberek és személyi edzők útmutatásaiból tanulhatunk.

 Young Woman Contemplating

Nem biztos hogy a weboldalon leírt, olvasott vagy látott dolgokat Ön most reálisnak tartja. Semmi baj! Mindnyájan hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy az egészség megőrzése egy bizonyos koron túl egy merő kihívás és és persze ott a kétség is. Nekem is működne? Ezek teljesen normális gondolatok, épp ezért javasoljuk, hogy szerezzen több információt, ismerjen meg jobban minket és a skandináv egészségkultúrát!

* Az Egészségprotokoll eredményeit a nagyszámú felhasználói tapasztalatok, Dr. Nagy Tamás orvosi meglátásai és adott termékek esetén az EFSA által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítás (lásd az EFSA által jóváhagyott összes egészségre vonatkozó állítást a terméklapokon) alapján tüntettük fel. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik.