top of page

SZEMÉLYRE SZABOTT, TESZT ALAPÚ MEGELŐZŐ EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁK ÉS GYÓGYSZERTISZTASÁGÚ TERMÉKEK

Mert a jobb egészség személyes ügy. Nem érdemes a véletlenre bízni!

PRÓBA SZERENCSE HELYETT

Otthon könnyen és fájdalommentesen elévezhető vizsgálatok, amelyekkel megtudhatja, hogyan indulhat el a kiegyensúlyozott élet felé! Tudományosan igazolt vércseppanalíziseink segítenek felmérni aktuális állapotát, majd nyomon követni a haladását.

A Tesztek megfelelnek az EU in vitro diagnosztikai (IVD) orvostechnikai eszközöket szabályozó 98/79/EK irányelvében foglalt előírásoknak. 

MIRE ALKALMASAK A TESZTEK?

Ön  tesztelheti, hogy az életmódja, a táplálkozása és a stresszfaktorai mi módon befolyásolták a hosszútávú egészségét. Megismerheti szervezete zsírsavprofilját, és hogy szükséges-e az omega-6:3 arányának helyreállítása. Láthatja az elmúlt 3 hónapban kialakult vércukorterhelése és a jelenlegi életmódja közötti összefüggést. Kiderül a létfontosságú D-vitamin vérszintje és hogy pontosan mennyit szükséges pótolnia.

MINTAVÉTEL OTTHON

A képen látható tesztek mintavételi eszközök, amit otthon kényelmesen használhat. A vizsgálatok két csepp vért igényelnek ujjbegyből. A mintavétel fájdalommentes és anonim. Magát a mérést egy független norvég laboratórium, a Vitas végzi, hiszen a tűpontos, megbízható eredményeket csak jól felszerelt, akkreditált helyen lehet garantálni. Ezzel szemben a drogériákban kapható gyorstesztek nem adnak megbízható eredményeket. 

Az Egészségprotokoll megalkotói nagyrabecsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség-táplálkozás területén.

A Skandináv Egészségprotokoll erős oszlopa, hogy releváns tudományos eredményekre, valamint orvosok, kutatók és vezető egészségügyi szakértők együttes tapasztalatára és tudására épült. A Zinzino Tudományos Tanácsadó Testülete biztosítja a tökéletes szakmai tudást a tesztalapú táplálkozási stratégiához. 

Az Egészségprotokoll termékei nemzetközileg és Magyarországon is többszörösen bevizsgáltak , ellenőrzöttek!

MITŐL MÁS AZ EGÉSZSÉGPROTOKOLL?

Mi nem csak pótolunk valamit, hanem a szervezetünk, a sejtek belső egyensúlyát állítjuk helyre. Mindezt az anonim vértesztekkel bizonyítjuk.

Nézési idő: 4p. 50ms.
Orjan Saele, a Zinzino alapítója

MEGRENDELÉSEK

Az Egészségprotokoll és a ún. törzsvásárlói kedvezményrendszer használata személyes tanácsadást igényel. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt kérjen több információt tőlünk. 

Ha már most megrendelést szeretne leadni, azt a Zinzino webáruházában teheti meg, a gombra kattintva. 

BETEGSÉGEK, EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁSOK?

A különböző betegségeink mindig  összefüggnek egymással és soha nem egy szerv a beteg, hanem mindig  maga az ember. Ezért összeállítottunk egy tudástárat, ahol gyakorlati segítséget adunk a helyes gondolkodás és lépések megtételéhez. 

BIZTONSÁGOSAK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK?

Egyetlen szóval válaszolva, sajnos nem. Nem biztonságosak, mert a táplálék-kiegészítők összetételét vagy minőségét az EU-ban a hatóságok NEM vizsgálják a forgalomba helyezés előtt. A gyártó mindössze egy bejelentést, ún. notifikációt tesz papíron, de magát a terméket nem vizsgálják be laboratóriumban. Így az interneten, a bioboltokban, drogériákban, sőt még a patikákban is kapható étrend-kiegészítők jelentős része nem felel meg a kívánt előírásoknak. Ezt felmérések és ellenőrzések is igazolják.

ÚJ MÉRCÉT ÁLLÍTOTTUNK!

A Zinzino termékei számos minősítéssel rendelkeznek.

GMP - Helyes gyártási gyakorlat, amely gyógyszerek számára az EU-ban kötelező, de az étrend-kiegészítők mindössze 3 %-a tudja csak felmutatni. A GMP minősítéssel rendelkező termékek a legszigorúbb minőségi ellenőrzésnek is megfelelnek.

Az Informed Choice (magyarul: megalapozott döntés) a sporttáplálkozásban tanúsítja, hogy a termék havonta szúrópróba jellegű tesztelésen megy át, a leírt összetétele pontos és nem tartalmaz káros vagy tiltott anyagokat.

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján álítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA által jóváhagyott összes egészségre vonatkozó állítás az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat, a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására és az egészsége védelmének érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keresse közvetlenül miket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére! 

bottom of page