Skandináv Egészségprotokoll egy egészségkultúra és célja, hogy minél több emberhez eljuttassuk az öngondoskodás elvének fontosságát, eszközt adjunk a kezébe a hiányállapotok korai felismeréséhez, segítsünk a személyre szabott egészséges életmód kialakításában és eljuttassuk Önhöz az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokat. 

zinzino-ip-images-product-isolated-health-protocol_edited_edited.jpg

Egészségprotokoll

Vérvizsgálatok (biomarkerek) alapján személyre szabott táplálkozási irányelvek, étrend-kiegészítők és technológiák alkalmazása a hosszan tartó egészségért. 

Mitől más?

Nagyon sok olyan módszer láttunk eddig, amely bár külön-külön hasznos volt vagy valami pótolt az egészségére vigyázók vagy a betegek számára, de a végső megoldást nem találtuk meg. Honnan tudhatjuk? Csak körbe kell nézni. Magyarországon hat és félmillió beteg ember van.

A skandinávok viszont egy komplett rendszert alkottak, egy szinergiát és abban segít nekünk, hogy feltérképezzük a testi és a lelki folyamatok közös pontját. Hiszen tudjuk, hogy minden a gondolkodásból, a lélekből ered, ugyanakkor szükségünk van a tápanyagforrásokra is. Ezek nem működnek egymás nélkül. Minden lelki és testi és kihívás konkrét változásokat hoz létre a sejtben, manifesztálódik és a skandináv program megtalálta ezt a közös tényezőt, ez pedig nem más, mint a sejtek rejtett, nagyon alacsony szintű gyulladása!

Így ezzel a programmal arra kaptunk esélyt, hogy e különböző káros folyamatok által kiváltott sejtelváltozásokat befolyásolhassuk és helyreállítsuk a sejtek belső egyensúlyát, homeosztázisát. 

Konkrét lépések!

Személyre szabott finomhangolt étkezési tanácsok a vérvizsgálat eredménye alapján.

Ellenőrzött hatékonyság!

Fájdalommentes eljárás!

Minősített norvég laborháttér.

Jól érthető és használható magyar nyelvű eredmény.

large_309011-BalanceTest-x2-front-960x960px_edited.png

Gyengéden elkezdjük egyensúlyba hozni a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Törekedni kell a több mozgásra és a teszt alapján a táplálkozás kiigazítására is.

Az a több éves tapasztalatunk, hogy főleg az elején kell a segítség, amely a sejtjeink szintjén indíthatja el a változást. Ez olyasmi, mikor az Ön autójának aksija lemerül és be kell "bikázni", hogy elinduljon, de utána már tölti saját magát.

A programot 4 hónap múlva egy ellenőrző tesztvizsgálattal folytatjuk.

ZINZINO-Health-protocol-Banner-Current-View_edited.png

Nézze meg következő eseményünket!

Évek óta minden hónapban folyamatosan szervezünk neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos előadásokat és képzéseket, nagy sikerrel. Orvosok, természetgyógyászok, táplálkozási szakemberek és személyi edzők útmutatásaiból tanulhatunk. Ezeken az online előadásokon, melyek mindig díjmentesek, hónapról hónapra több száz hallgató vesz részt, óriási az érdeklődés! Örömünkre szolgál, hogy segíthetünk, többet adhatunk. Hitem szerint a Skandináv Egészségprotokoll messze nem csak a termékek értékesítéséről szól, hanem arról is, hogy egy egészségkultúrát honosítunk meg. Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk az öngondoskodás fontosságát és eszközt adjunk a kezébe a hiányállapotok korai felismeréséhez és az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokhoz.