Woman Working on Laptop

A közösség ereje!

Manapság már hiába számít jónak a szakmájában a vállalkozó, mert folyamatosan jönnek a kihívások. Állandóan változó szabályzók, az inflációs gazdasági környezet és az időhiány. Most 2022-ben kulcsfontosságú lépés a bővülés, mert csak akkor tudja megőrizni életszínvonalát, ha képes fejlődni. Ehhez meg kell találni a legjobb munkatársakat, akiknek delegálhatja a folyamatokat, amivel időt teremthet saját maga számára. A változások során elkerülhetetlen a sok kudarc is, hogyan tud átlendülni rajtuk, honnan kap hitet, energiát? Mi az ami most működik, min és hogyan változtasson? Hogyan, hol és mennyiért szerezheti be a létfontosságú tudást a munkájához? Képes lesz-e automatizálni a munkafolyamatokat, vagy soha véget nem érő küzdelem lesz a vállalkozása?

Hogyan dolgozunk mi, közösségben? 

Kezdjük ott, hogy egy online globális törzsvásárlói előfizetéses rendszert hoztunk létre és törekszünk a legfontosabbra, hogy automatizáljuk a folyamatokat. Akkor is működjön a vállalkozása, ha Ön nincs jelen fizikailag, ha éppen pihen. A legtöbb vállalkozó mindig kétszer fizeti ki a nyaralását. Pénzt költ és mivel nincs jelen, csökken vagy egyáltalán nincs bevétele. 

Nálunk, velünk ilyen nincs. Ha elvégeztük együtt az alapozómunkát, akkor ha elmegy pihenni, jó eséllyel több pénz lesz a számláján mikor visszatér, mielőtt elutazott

Megoldottuk a "nincs időm" problematikáját!

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja. Ők a rendszernek köszönhetően azonnal önálló munkára képesek, s ami a legszebb, hogy mindezt Önnek nem jelent plusz bérköltséget sem. Ez az egyetlen megoldás, amivel könnyedén ki tud mászni abból a problémából, amely eláraszt szinte mindenkit: hogy nincs időm.

Mit jelent, hogy közösségeben dolgozunk és Ön mit nyer ezzel?

  • Megspórolja minden vállalkozó rémálmát, a több milliós vagy több tízmilliós tőkekockázatot.

  • Teljes infrastruktúrát és egy kulcsrakész, automatizált törzsvásárlói rendszerben működő saját webáruházat kap, így azonnal pénzkereső.

  • Minden háttérmunkát Ön helyett elvégzünk (ügyfélszolgálat, logisztika, szállítás, számlázás), ezzel időt és pénzt takarít meg.

  • Nincs szüksége előképzettségre, mindent megtanul tőlünk, miközben már pénzt is keres.

  • Nem főnököt, hanem személyes mentort kap, aki felkészíti a feladatokra.

  • Folyamatos képzéseket kap több tízéves gyakorlattal rendelkező, e területen sikeres emberektől.

  • Nálunk nem elméleti tudást kap, hanem konkrét gyakorlati megoldásokat. Nálunk csak az taníthat, aki már megcsinálta. 

  • Egészen döbbenetesen minimális lesz a vállalkozási költsége és a rezsije.

Mindez miért jó nem csak Önnek, hanem a közösségnek is?

Mert a közösség tagjai csak úgy tudnak fejlődni és anyagilag is gyarapodni, hogy Önt sikerre viszik, támogatják céljait! Itt nincs konkurenciaharc, hanem szó szerint Önnek pénze van abból, hogy más nagyon sikeres.

Legyen haszna mások tudásából és munkájából!

Mit szólna ahhoz, ha Ön úgy keresne pénzt és építené ki saját magának az anyagi biztonságát, hogy mások dolgoznak Ön helyett? Méghozzá ingyen!

Dolgoznak Önnek hónapról hónapra neves szakemberek, akik egészségmegőrzéssel és életmóddal, valamint életvezetéssel kapcsolatos előadásokat és képzéseket tartanak az Ön ismerőseinek és meghívottjainak.

Dolgoznak Önnek olyan sikeres üzletemberek, akik már elérték ezt a bizonyos skandináv életszínvonalat és megtanítják nem csak Önnek, hanem az Ön ismerőseinek, meghívottjainak is. S ezt is ingyen! 

Önnek nem kell ezért éveket tanulnia, nem kell súlyos pénzeket költenie és nem szükséges átesnie azokon a buktatókon, amelyeken mi már túl vagyunk, mindössze használja a tudásunkat. Ez a közösségi vállalkozás egyik óriási ereje! Nézze meg a következő eseményünket és hívja meg rá barátait is!