top of page

TALÁLKOZZ VELÜNK ÉS SZEREZZ SAJÁT ÉLMÉNYEKET

"Nagyon erős kultúránk és erős vezetőségünk van. Ezért a legtöbb ember, aki a Zinzinóba érkezik, úgy érzi, hogy otthonra talált és élete végéig velünk marad."

Ib Nielsen

jelentkezem

Kérlek, küldd el a jelentkezésed. Ha még nem tudtál dönteni, mert kérdéseid vannak, hívd az alábbi számot: +3670 1980-552. A rendezvény belépőjegy-köteles, amelynek elővételi ára kedvezményesen 23.000 Ft. Ha kitöltötted az adatlapot, akkor a válaszlevélben lévő bankszámlára tudsz majd utalni. A kedvezményes jegy és ajándék kizárólag vendégeinknek szól! OBT tagok sem maguknak, sem a meghívottjaiknak nem vásárolhatnak itt. Jegyekért forduljanak a vezetőjükhöz!

A kedvezményes jegyed mellé a 9 lépés ajándékot is ad neked. A belépőt most mindössze 23.000 Ft-ért meg tudod vásárolni. Plusz, a belépőd mellé egy 19€ (7.000 Ft) értékű terméket is kapsz, ingyenesen. 
_edited.png
Melyik terület érdekel?
Gratulálunk, jól döntöttél!

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására és az egészsége védelmének érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem, keressen közvetlenül miket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére! 

bottom of page