top of page

MARADJ FIATAL!

Áttörés az öregedés megfékezésében, bemutatkozik a jövő étrend-kiegészítője, a ZinoGene+

Egy új eljárás, ami mára elérhetővé vált. Egy forradalmi tudományos áttörés, amit a világ leghíresebb klinikája, a Mayo klinika is megerősített.
A hír bejárta a világsajtót. 

MC fekléc2.png
BBC.png
otsz feljéc.png

MI EZ A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉS?

Az öregedés egyik oka az, hogy míg fiatalok vagyunk, addig a szervezetünk a sejtjeinket mindig újra- és újra cseréli, a régi sejteket pedig elbontja (ún. apoptózis) és az alkotóelemeket hasznosítja.

Azonban, ahogy korosodunk, a folyamat károsodik, a sejtek nem tudnak megújulni, hanem elkezdenek öregedni és lassan pusztulni (ún. nekrózis). Ezek az ún. zombi sejtek lassú haldoklásuk közben magukból rendkívül sok káros anyagot bocsátanak ki és a sejtjeink, szöveteink szintjén egy alattomos gyulladást okoznak. Ezek felgyorsítják az öregedést. Viszont, ha ezt a folyamatot helyre tudjuk hozni, akkor a kutatások szerint látványosan tudjuk lassítani a testünkben zajló öregedési folyamatokat is.

Woman with Gray Hair_edited.jpg

FIATALON A SEJTJEINK VALÓBAN MEGÚJULNAK?

3 millió sejtünk pusztul el percenként, az napi közel 100 millió! De sebaj, mert 100 millió új sejt születik is.

Minden 4. hónapra a vörösvérsejt-állományunk teljesen újratermelődik.

A gyomrunk belseje folyamatosan ki van téve a savaknak emésztés közben, így ezek a bolyhok, sejtek néhán naponként teljesen lecserélődnek.

10 évente újul meg a teljes csontváz és 15 évente az izomzat.

A makrofágok, az immunrendszerünk első létfontosságú védelmi kapui mindössze 2-5 napot élnek.

Néhány hét alatt a bőr alsó rétege is teljesen megújul.

APOPTÓZIS, A PROGRAMOZOTT SEJTHALÁL (PCD)

Ez a folyamat az egyedfejlődésben és a szövetek belső egyensúlyának fenntartásában játszik szerepet. E nélkül nincs élet. Szabályozza a sejtszámot, valamint eltávolítja a veszélyes vagy felesleges sejteket.

A PCD nem megfelelő működése az emberben felgyorsítja az öregedés folyamatát. Olyan megbetegedésekhez vezethet, mint egyes neurodegeneratív, immunológiai betegségek, fejlődési rendellenességek vagy rák. Növeli a krónikus betegségek, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések, a demencia, az ízületi gyulladás kockázatát, valamint hozzájárul az időskori általános gyengeség kialakulásához. 

További információ, megrendelés

icon tel.png

Hogyan befolyásolhatjuk ezt a káros öregedési folyamatot? 

Életmóddal

Időszakos böjt, több antioxidánsban gazdag növény fogyasztása, oxigénáramlás - rendszeres aerob mozgás, alvási szokások, ártalmak - elektromágneses sugárzás, a vegyi anyagok, a szennyező anyagok, toxinok, étrendek: keto-vegán, mediterrán, skandináv.

Természetes hatóanyagokkal

Különleges minőségű antioxidánsok, polifenolok, vitaminok, ásványi anyagok: kvercetin, fizetin, C-vitamin, cink és őssejt-aktivátorok pl. a fukoidánok.

Gyógyszerekkel

Az öreg sejtek tulajdonsága, hogy a rákos sejtekhez hasonlóan makacsabbak az egészséges sejteknél. Ezért az öregedő sejteknél is beindítható gyógyszeresen a programozott sejthalál (apoptózis). Ilyen gyógyszereket kutatnak, mint a navitoclax, geldanamycin, digoxin, ouabain, valamint vakcinákat és nanoanyagokat.

Létezik 100 %-os természetes megoldás? 

Igen, a ZinoGene+ az étrend-kiegészítők világának legújabb, élvonalbeli innovációja. Hiszen az a folyamat, hogy a sejtek milyen sebességgel újulnak meg és a rendellenes működésű zombi sejtek mennyire halmozódnak fel, függ ételeink minőségétől, tápanyagtartalmától. A ZinoGene+ kifejlesztésére emiatt került sor.

Mitől tudományos áttörés a ZinoGene+?

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
Zinogene cetific.png

Az egymásra épülő, 100%-ban természetes összetevők kulcsfontosságú módon járulnak hozzá a normál DNS-szintézishez és a sejtosztódáshoz, vagyis a sejtek egészséges megújulásához, ugyanakkor komplex védelmet biztosítanak a zombi sejtek által provokált oxidatív stresszel szemben. Nézzük, hogyan!

Egymásra épülő tudományos, kristálytiszta összetevők

Kvercetin

Gyulladáscsökkentő, támogatja aPCP-t és DNS-javító

Kurkuma

Gyulladáscsökkentő, a piperin 2000x növeli a felszívódását

Piperin

Megsokszorozza az antioxidánsok hatását

Fizetin

Kiirtja az öregedő zombi sejteket

Fukoidánok

Növelik a vérben az kulcsfontosságú őssejtek számát

C-vitamin, Cink

Támogatják a DNS- szintézist és a sejtosztódást 

​Teljes harmónia, kiváló összhatás

1. A kvercetin és a kurkuma bizonyítottan erős gyulladáscsökkentő hatású antioxidánsok. A kvercetin támogatja a apoptózist, a sejtek természetes újracserélődését. A piperin pedig megsokszorozza a felszívódásukat és hatékonyságukat. Így védjük a szervezetét az öregedő zombi sejtek károsító hatásával szemben.

2. A fizetin eközben eltávolítja ezeket a zombi sejteket, elhárítván az öregedés és a krónikus betegségek legfőbb okát.

3. Ugyanakkor szükségünk lesz új, megújult sejtekre is, mint fiatalabb korunkban. Ezt a munkát a fukoidánok végzik el azáltal, hogy fokozzák az őssejtek jelenlétét és számát a vérben, hogy ahol szükséges új sejtek jöhessenek létre.

4. Végül a sok új sejthez a szervezete DNS-e a C-vitamintól és a cinktől kap hathatós segítséget.

HOGYAN JUTHAT HOZZÁ?

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Alapos nagytakarítás!

A modern és hatékony alkalmazás legjobb módja egy "tisztítókúra", alapos nagytakarítás! Ha ezt választja, akkor nagyon sokat tett az egészségéért és azonnali, jelentős 30%-os árkedvezményben is részesül. A "tisztítókúra" kéthetes periódusokban történik. Két hétig napi 4 szem (2 doboz ZinoGene+), utána 2 hónap szünet, majd újra két hétig napi 4. Ezeket a ciklusokat még 3x meg kell ismételnie.

2 hétig napi 4 szem

2 hónap szünet

3 x megismételve

30 % árkedvezménnyel
+ egy
7.000 Ft értékű ajándék ZinoShine+ termékkel az első 10 megrendelő számára.

Megrendelés

További információ, megrendelés

icon tel.png

Érdekli részletesebben az összetétel?

Zinogene cetific.png
japánakác.png

A kvercetin egy színanyag, így elméletileg számos zöldségben és gyümölcsben megtalálható lenne, de sajnos a mennyisége attól függ, hogy milyen körülmények között termesztették a növényt. Amit be tudunk így vinni, az napi 10-20 mg, de a mai világban többre van szükség. A polifenolok között a kvercetin rendelkezik a legerőteljesebb gyulladáscsökkentő hatással. A kvercetin kölcsönhatásba lép a DNS-sel, megállítja a sejtciklus-burjánzást és tumorvisszahúzódást okoz az apoptózis aktiválásával.

A kiváló biohasznosulás és hatékonyság érdekében a Zinzino a kvercetin saját szabadalmazott keverékét készítette el három különböző összetevő felhasználásával, amely két növényi forrásból származik: japánakác és hagyma. Mennyisége 125 mg/tabl.

kurkuma.png

Az étrend-kiegészítőkben számos különböző kurkuminkivonat található, de a biohasznosulásuk tekintetében jelentős eltérések vannak. A világ biológiailag leginkább hasznosuló kurkuminját, a HydroCurc® globális díjnyertes összetevőt választottuk. A kurkuminoidok teljes spektrumát tartalmazza, ami jobb felszívódást, és ezáltal jobb hatékonyságot és funkcionalitást jelent. A kurkuma antioxidáns vegyület, hatékonyan képes fellépni a szervezet gyulladásainak csökkentésében és a betegségek megelőzésében. 

japánakác.png

A piperin a feketebors, a Piper nigrum termésének megőrlésével készül. Igen ám, de a növényből akkor szabad kivonni a piperint, amikor a bogyók színe zöldről pirosra változik az érési fázis során. A betakarítás időzítése létfontosságú szempont a piperin antioxidáns profilja csúcsának elcsípéséhez. A ZinoGene+ termékben a BioPerine® szabadalmaztatott kivonatot használjuk, amely legalább 95%-os piperint tartalmaz, és biológiailag kiválóan hasznosuló hatáserősítőként szolgál több mint 20 éve.

strawberries-2960533_1920.jpg

A fizetinből sajnos csak igen csekély mennyiséget, napi 0,4 mg-ot tudunk bevinni a táplálékkal. Megtalálható pl. eperben, almában, datolyaszilvában, a szőlőben vagy a kiwiben. Ugyanakkor az Aging című folyóiratban publikált sejtvizsgálatban kimutatták, hogy a fizetin az elöregedő sejtek 70%-át kiirtotta, viszont az egészséges, normálisan működő emberi sejteket nem károsította. A fizetin bizonyos öregedésgátló és betegségmegelőző tulajdonságaiban hasonlít más polifenolokra, de magas szenolitikum-potenciálja miatt kitűnik közülük. A ZinoGene+ termékbe a Zinzino szabadalmaztatott fizetinkeveréket készített cserszömörce-kivonatból és eperkivonatból. Így napi 25mg/tbl tudunk bevinni.

barnalga.png

A barna alga egy fukoidán nevű elemet tartalmaz. A tengeri algából származó fukoidánok tapadásmentes vegyületek (gondoljon rájuk a teflon biológiai megfelelőjeként). A minőség és az ár jelentősen eltér a különböző beszállítók között, ezért úgy döntöttünk, hogy a ZinoGene+ termékünkben az exkluzív fukoidán összetevőt alkalmazzuk. Az Experimental Hematology folyóiratban megjelent kutatás bizonyította, hogy egészséges felnőtteknél fukoidán-fogyasztás hatására mindössze 4 nap alatt nőtt ai vérükben a hematopoietikus CD34+ őssejtek száma. Ezek olyan őssejtek, amelyek még bármilyen sejtté tudnak alakulni. Ott, ahol szükség van rá. 

piros bogyó.png

A piacon kapható étrend-kiegészítők többsége a C-vitamin szintetikus formáját használja (aszkorbinsav, amelyet laboratóriumban állítanak elő). A mi C-vitaminunk az acerolabogyóból származik, amely azon kívül, hogy C-vitaminban gazdag, más fontos tápanyagokat is tartalmaz: karotinoidokat és bioflavonoidokat. A C-vitamin erős antioxidáns, nélkülözhetetlen vízben oldódó vitamin, mely hozzájárul sejtjeink oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink a szervezet második legnagyobb mennyiségben előforduló nyomeleme. ZinoGene+ formulánkban kulcsfontosságú módon járul hozzá a normál DNS-szintézishez, a sejtosztódáshoz és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hogyan jutok hozzá?

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Tudományos és szakmai hivatkozások

Az oldalon felhasznált tudományos tanulmányok, klinikai vizsgálatok

The Achilles’ heel of senescent cells: from transcriptome to senolytic drugs

Yi ZhuTamara TchkoniaTamar PirtskhalavaAdam C. GowerHusheng DingNino GiorgadzeAllyson K. PalmerYuji IkenoGene B. HubbardMarc LenburgSteven P. O'Hara. First published: 09 March 2015 https://doi.org/10.1111/acel.12344, Citations: 1,131

Természetes és szintetikus flavonoidok gyulladásgátló hatásának összehasonlítása in vitro endotélsejt modellen / Jani Péter Károly, Makó Veronika, Cervenak László Bibliogr.: p. 95. - Abstr. hun., eng.In: Érbetegségek. - ISSN 1218-3636. - 2011. 18. évf. 4. sz., p. 87-95.

 

Quercetin, a Natural Flavonoid Interacts with DNA, Arrests Cell Cycle and Causes Tumor Regression by Activating Mitochondrial Pathway of Apoptosis

Shikha SrivastavaRanganatha R. SomasagaraMahesh HegdeMayilaadumveettil NishanaSatish Kumar TadiMrinal SrivastavaBibha Choudhary Sathees C. Raghavan Scientific Reports volume 6, Article number: 24049 (2016) 

New agents that target senescent cells: the flavone, fisetin, and the BCL-Xl inhibitors, A1331852 and A1155463

Yi ZhuEwald J DoornebalTamar PirtskhalavaNino GiorgadzeMark WentworthHeike Fuhrmann-StroissniggLaura J NiedernhoferPaul D RobbinsTamara TchkoniaJames L Kirkland. Affiliations expand PMID: 28273655 PMCID: PMC5391241 DOI: 10.18632/aging.101202

Fucoidan ingestion increases the expression of CXCR4 on human CD34+ cells 

Mohammad R. Irhimeha, J. Helen Fittona, and Raymond M. Lowenthala

Experimental Hematology 35 (2007) 989–994 

bottom of page