top of page
norway-28453_1280.png

A MEGOLDÁS

Nyílt titok, hogy a skandináv országok egészségügyi- és bérszínvonala magasan a mienk fölött van! Az átlagfizetésük 4.000 € és 10-15 évvel egészségesebbek. Végre itt az ideje, hogy mi is élvezzük mindezt! A titok a világon egyedülálló Skandináv modell logikájában és tevékenységében rejlik. Ezért elhoztuk Önnek a legjobb pillanatban!

A JELENLEGI HELYZET

Van itt most egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba. 

Hogyan épül fel az üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!. Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

EGÉSZSÉGPROTOKOLL

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is.

TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra lesz szüksége, de ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz, hogy egységnyi munkáját, szaktudását és kapcsolatrendszerét felhasználva mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Nincs idő erre és nyugalmat sem ad.

KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁS

KARRIER

Értékes, éhes hosszútávra tervező embereket keresünk, akik tenni is hajlandóak a sikerükért!

Elméleti tudás helyett, gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2022-ben a válság miatt sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a marketingben és az ügyfélszerzésben van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy minden Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, Mi nem kérünk, hanem adunk. Valamint olyan közösségi támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen. Itt mi nem konkurensei vagyunk egymásnak, hanem szövetségesei.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy sűrű ködben is jól látható összeget tehet zsebre.

bottom of page