norway-28453_1280.png

2022 - A megoldás

Nyílt titok, hogy a skandináv országok egészségügyi- és bérszínvonala magasan a mienk fölött van! Az átlagfizetésük 4.000 € és 10-15 évvel egészségesebbek. Végre itt az ideje, hogy mi is élvezzük mindezt! A titok a világon egyedülálló Skandináv modell logikájában és tevékenységében rejlik. Ezért elhoztuk Önnek a legjobb pillanatban!

Revewing Graphs

2022 - Izgalmas helyzetben vagyunk

Kezdjük azzal, hogy van itt most egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezek mellett nem lehet csak úgy elmennünk, “majd egyszer minden úgy lesz mint régen, dolgozzunk csak úgy, mint eddig".

Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba

"Az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon kell tartanunk, hogy termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!"

achieve-1822503_1920.jpg

Nulladik pont, az alapvető feladatunk

A Skandináv üzleti modellben az alapvető feladatunknak, a nulladik pontnak annak kell lennie, hogy az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon tartsuk, hogy termelőképesek legyenek! Mert egy ilyen, a fenti hatásoknak kitett nehezített terepen is tudniuk kell az embereknek “rohanni”! Igen, rohanni, mert ahhoz, hogy anyagilag, gazdaságilag megőrizzék a mostani szintjüket, biztosítsák csak az eddigi élszínvonalukat, ahhoz most rohanniuk kell. Most nincs idő köhécselni, nincs idő megbetegedni, most nincs idő lerobbanni és  végképp nincs idő kórházba kerülni, sem Önnek, sem az ügyfélkörének.

 

A Skandináv Egészségprotokoll bizonyítható módon, többszörös vértesztekkel felszerelkezve, szinte egyedülállóan a világon mérhető módon, egészségügyi garanciát képes vállalni, hogy az emberek valóban megkapják azt az erőt, lendületet, amire jelen nehezített körülmények között szükségük van. Ha Ön egy komoly, fenntartható vállalkozásban gondolkodik, akkor az édeskevés egy üzlethez, ha a termék nagyon jó, ez ma már természetes.

"Ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz, hogy egységnyi munkámat, szaktudásomat és kapcsolatrendszeremet felhasználva mindössze csak egységnyi pénzt kapjak. Nincs idő erre!"

Revewing Graphs

Sarokpont, amelyből kifordíthatja a világot

Lehet, hogy valaki most esetleg megharagszik rám, remélem Ön nem, de hitem szerint ma már az nem érdem, vagy siker, hogy valamivel pénzt lehet keresni. Az internet korszakában, ennyi információ birtokában és ilyen munkaerőhiány mellett pénzt keresni szinte már bármiből lehet. 

 

Lényeges kitétel, hogy ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz hogy egységnyi munkámat, egységnyi energiámat, egységnyi szaktudásomat és kapcsolatrendszeremet felhasználva, ezeket mind-mind beletéve a projektbe, mindezért csak egységnyi pénzt kapjak. Ez ma már egyszerűen nem éri meg!

 

Ilyenből sok van, sőt, ezekből van a legtöbb. Az a baj, azt látjuk, hogy ezekkel a típusú vállalkozásokkal nem lehet, úgymond pozíciót szerezni, nem lehet biztonságot teremteni és sajnos nem képes megadni sem a kiszámíthatóságot, sem a szabadságot. Sőt, ezért még nyugalmat sem adnak!

"Azok a vállalkozók tudnak növekedni, akik egy automatizált rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra valóban létezik a kiszámítható jövőkép."

Website Chart

A pandémia tapasztalata

Nézzük meg a pandémia közben, után felfutó üzletágakat. Netflix, HBOmax, online játékok, mind-mind előfizetéses rendszerek, de ha áttérünk a nem digitális világba, ott vannak a kávés cégek, vagy épp a HP, akik fejlődtek, gazdagodtak. Miért?

Mert azok a szervezetek növekedtek, akik egy előfizetéses rendszerben tudtak gondolkodni. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is. Na, ők azok, akik igazán rohannak! Hallgassa meg a HP igen tanulságos és előremutató példáját!

"Egyszeri a bevétele vagy ismétlődő? Ismétlődő vagy valóban passzív? Az utóbbi a több pénz mellett több időt is termel Önnek." 

Running Faucet

Aktív és passzív jövedelem

Vállalkozóként még egy dolgot jó lenne megkülönböztetnünk, mert itt komoly meg nem értések vannak. Az, hogy Önnek csak egyszeri bevétele vagy ismétlődő bevétele van? Másképpen nézve, Önnek csak aktív vagy passzív jövedelme is lesz? De az ismétlődő bevétel még nem azonos a passzívval. A passzivitásról rengeteg helyen beszélnek de szinte sehol sem valósul meg. Azért nem, mert amíg a bevétel megszerzése az Ön személyes aktivitását követeli meg, addig lehet, hogy az ismétlődő, de nem passzív. Mégis beszélnünk kell erről, mert a kettő között 200-szoros különbség van, pénzben. Egyszer ad el Ön valamit, vagy kinyitja az előfizetéses csapot? 

 

Félreértés ne essék, az alapmunkát el kell végezni. El kell nyernie a vevő elégedettségét, hűségét, lojalitását, utána már viszont folyamatosan Önnél fogja költeni a pénzét. Méghozzá úgy, hogy Ön ahhoz nem kell. Emlékszik a HP példára? 

Nem kell újra meg újra minden hónapban telefonálnia, kommunikálnia az ügyféllel, megmozgatni a laptop-ját, mert az automatizált előfizetéses rendszer száz százalékosan önműködő.

"17 év munkáját és tapasztalatát hasznosíthatja azonnal a saját vállalkozásában a Skandináv modellt használva!" 

A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer

Hogyan? A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer, amelyben a közös érdekeink vonalában javaslatot teszünk Önnek egy szövetség megkötésére. Közösségben erősebbek vagyunk.

A Skandináv modell megalkotásához mire volt szükség? Professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztéseket elvégezni. Végül kellett hozzá 17 év munka, és még valami plusz kialakítása, amit mi úgy hívunk, hogy közösségi vállalkozás és kultúra, amelyek értékeit és hasznait Ön mind a saját javára fordíthatja: ​​

Tőkekockázat nélküli vállakozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai referencia, támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül és így az egyetlen megoldás, amivel ki tud mászni abból a problémából, amely eláraszt szinte mindenkit: hogy nincs időnk.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, nem pedig egy "könyörgő kiskutyaként", valamint olyan támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen, ott simán elgáncsolná a konkurencia.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy sűrű ködben is jól látható összeget tehet zsebre.

 Young Woman Contemplating

Nem biztos hogy a weboldalon leírt, olvasott vagy látott dolgokat Ön most reálisnak tartja. Semmi baj! Mindnyájan hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy folyamatos munkával meg kell szenvedni a bevételért, hogy minden felelősség mindig minket terhel és persze ott a kétség is. Én képes lennék rá vagy nekem is működne? Ezek teljesen normális gondolatok, épp ezért javasoljuk, hogy szerezzen több információt, ismerjen meg jobban minket és a skandináv kultúrát!