top of page

OMEGA-3 INDEX CSOMAG

Tudta, hogy van rá mód, hogy csökkentse
az idő előtti halálozást?

Az Ön saját otthonában egyszerűen elvégezhető vértesztünk az omega-3 indexet vizsgálja, amely hozzájárulhat az idő előtti halálozás csökkentéséhez*

A legmagasabb, 8 % feletti omega-3 indexszel rendelkező egyének 33%-kal kisebb valószínűséggel haltak meg*

*Journal of Clinical Nutrition, 114 évfolyam, 4,szám., 1447-1454 oldalA bármely okból  bekövetkező halálozás kockázatának előrejelzése a vörösvérsejtek zsírsavösszetétele alapján: Framingham Cohort vizsgálat. Dr. William S Harris
Balance olaj minősí képek.png

Az omega-3 index csomagot képféleképpen is megrendelheti az Ön személyes igénye szerint. Egyszeri megrendeléssel, vagy premier törzsvásárlóként hűségidővel. Kérem tanulmányozza át és válassza ki az Önnek megfelelőt.

Omega-3 index csomag

Egy alkalommal történő vásárlás

+

1 db Balance teszt + 1 db  300ml Balance olaj, 

nincs további kötelező rendelés, Ön dönti el mikor és mennyi Balance olajat rendel

Egyszeri rendelés, nincs hűségidő 

232 € ≈ 88.160 Ft

Ha később még rendel olajat, ára 54€/db

Az omega-3-at legalább 4-6 hónapon keresztül kell szednie ahhoz, hogy az omega-3 index normalizálódni tudjon. Ha összehasonlítja az egyesével vásárlást a prémium előfizetéshez képest, akkor a prémium csomaggal közel 60%-t takaríthat meg. 

A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges.

Omega-3 index csomag

Prémium vásárlói csomag: 2+6 hónap
Balance olaj és teszt_edited.jpg

+

6

x

Első megrendeléskor 2 db Balance teszt + 2 havi  Balance olaj (2x300ml és 2x 100ml)

+ a következő 6 hónapban havi 1 db Balance olaj

Első rendeléskor a 2 teszt (előtte-utána) és a 2 havi olaj 510 € helyett

csak 188 € ≈ 71.000 Ft

+ 6 hónapon át havi 1 db 300ml olaj 38€/hó

A prémium előfizetés még számos kedvezménnyel jár. A havi szállítási költségek levásárolhatóak (Zinocash) és jogosulttá válhat ingyenes termékekre is (Z4F). Érdeklődjön!

A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges.

Hogyan járulunk hozzá az Ön egészségéhez?

1. Ha meg tudjuk mérni az Ön szervezete omega-3 index szintjét, akkor kiderül, hogy Ön mekkora veszélyben van

2.​ Helyre kell állítanunk a normális 8% feletti értéket az idő előtti halálozás megelőzése érdekében, igazoltan hatékony omega-3 készítménnyel

3. Négy-hat hónap elteltével ellenőrizzük az Ön érdekében, hogy ténylegesen elértük-e a 8% feletti célértéket

Nézzük részletesebben

1. Az omega-3 index értékét a vérben tesztünkkel a vörösvérsejtekben tudjuk megmérni - az elmúlt közel 4 hónap átlagát - ujjbegyből, fájdalommentesen.

Sejtjeink felépítésében 11-12-féle zsírsav vesz részt. Ezen zsírsavak mennyisége és egymáshoz viszonyított aránya meghatározza a sejtek működését:

A sejteket körülvevő sejtmembrán rugalmasságát, így a szervezet tápanyagfelvételének és a salakanyagok leadásának képességét.

A sejtek gyulladásos hajlamát. Az alacsony szintű, ún. rejtett gyulladások kiemelt szerepet játszanak a civilizációs kórképek korai megjelenésében.

Az immunrendszer hatékony működését, legyen szó fertőzésekről, autoimmun kórképekről vagy a daganatokról. 

2. Sajnos az omega-3 kapszulák többsége alkalmatlan az omega-3 index normalizálására. Miért?

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy ehhez napi 2.000-3.000 mg omega-3-ra van szükség. Ugyanakkor a halolajkapszulák túlnyomó többsége mindössze napi 250-600 mg-ot tartalmaz. Ez nagyon kevés.

A halolajkapszulák címkéi sokszor megtévesztőek, mert magas omega-3 tartalommal hirdetik a terméket, de az omega-3 index tekintetében csak az ún. EPA és DHA, a két leghatékonyabb omega-3 tartalom számít. Ennek a mennyiségét kell megnéznie a címkén.

Az omega-3 vegyület igen érzékeny, könnyen bomlik, avasodik és elveszti hatásosságát. A kapszulák sajnos csak E-vitamint (tokoferolt) tartalmaznak. Az E-vitamin a legrosszabb hatásfokú antioxidáns az omega-3 zsírsavak tekintetében.

3. 4-6 hónap omega-3 fogyasztását követően az omega-3 index ellenőrzésével Ön biztonságban tudhatja magát, hogy valóban sikerült helyreállítani az egészséges szintet.

Mindig csak az számít, hogy a szervezete mit képes a tápcsatornából felvenni, és a tápanyagok a vérből milyen mértékben képesek beépülni a sejtjeibe. Hiába szed vitaminokat vagy táplálék-kiegészítőket, ha azok nem hasznosulnak. Ezért kell mindig ellenőrizni a hatékonyságot.

Az omega-3 index mellett a teszt méri az omega-6 / omega-3 arányt is, amely szintén az egészséget erősen meghatározó érték. Erről az arányról több, mint 3.000 klinikai kutatás született már eddig. 

 • Mit jelent a premier törzsvásárlói kedvezmény?
  A Zinzino webáruházban bárki vehet egy darab vértesztet vagy terméket szabadon, mint minden webáruházban a világon. Ugyanakkor létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely 2+6 hónapig tart és Önnek több kedvezményt is kínál: Azonnali, átlagosan 40-50% kedvezményt adunk a vértesztek és a termékek árából az egy-egy darabos vásárlásokhoz képest. Azáltal, hogy 6 hónapig garantáljuk a termékek árát, Ön nyugodt szívvel indíthatja el a programot, kellő időt hagyva a valódi változáshoz, az öngyógyító folyamatok beindulásához. (Kivéve a D-vitamint teszt + Zinoshine Mini csomag esetén. Itt az egyszeri vásárlásra is jár a kedvezmény. Nincs hűségidő!) Nem kell előre kifizetnie a programot, hanem csak az első 2 havi rendelését, utána már tud havonta fizetni és a Zinzino pedig 2 havonta fog szállítani.
 • Fizetési módok
  A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges. A termékek árait a Zinzino határozza meg, mindig euróban. Az itt feltüntetett forint összegek tájékoztató jellegűek, az euró árfolyam alapján változhatnak, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com
 • Szállítási, elállási és pénzvisszafizetési feltételek
  A szállítást a Zinzino által megbízott szállítmányozó végzi. Tapasztalatunk szerint 3-5 munkanap alatt szállít, de ettől eltérő időpont is lehetséges. A vevői fiókjában Ön nyomon követheti megrendelt termékeit és felveheti közvetlenül is a szállítmányozóval a kapcsolatot. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com Önnek, mint vásárlónak, a jogszabályok értelmében az áruk átvételét követő 14 napon belül jogában áll – indoklás nélkül – elállni a vásárlástól. A Zinzino 30 napos időszakot biztosít erre az áruk átvételétől számítva. Az áruknak eredeti állapotukban kell lenniük, tehát használatlan, sértetlen állapotban. Az elálláshoz való joga érvényesítése esetén Önnek kell fedeznie a visszaküldés költségeit. Amennyiben úgy dönt, hogy eláll a megrendeléstől, a visszaküldött termékek átvételétől számított 14 napon belül a teljes vásárlási árat a Zinzino visszatéríti Önnek. Részletes feltételek!
immun.png

IMMUNTÁMOGATÁS

Hozzájárul a szív, az agy és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

szívm.png

NORMÁL SZÍVMŰKÖDÉS

A magas, 2500 mg omega-3 tartalom támogatja a szív- érrendszert.

véd ox stressz.png

POLIFENOLOS VÉDELEM

Az olívaolajból származó polifenolok hozzájárulnak a vér lipidjeinek védelméhez az oxidatív károsodásokkal szemben

kálcium foszfo.png

TELJESEN TERMÉSZETES

A Balance olaj+ összetevői természetes forrásból származnak egyedülálló, norvég formulánkban.

kálcium foszfo.png

RENDKÍVÜLI TISZTASÁG

A molekuláris vizsgálatok kizárják a szennyeződés lehetőségét így biztosítva a frissességet és a tisztaságot

koleszterin ikon.png

KOLESZTERIN

Hozzájárul  a normális koleszterint szint fenntartásához.

KÉRDÉSE VAN?

Közvetlenül kereshet minket telefonon és e-mail formájában is.

+36701980-552

info@9lepes.hu

Termékkel vagy egészséggel kapcsolatos kérdésekben lehetősége van 15 perces online díjmentes szakértői konzultációt is kérni.

Jogi és etikai állásfoglalás

 1. A weboldalon lévő és online beteginformációk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat.
   

 2. Az eredményeket orvosszakmai kutatások, az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com.
   

 3. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja.
   

 4. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt! 

Hivatkozások, irodalomjegyzék

 1. Using an erythrocyte fatty acid fingerprint to predict risk of all-cause mortality: the Framingham Offspring Cohort, Michael I McBurney, Nathan L Tintle, Ramachandran S Vasan, Aleix Sala-Vila, William S Harris. The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 114, Issue 4, October 2021, Pages 1447-1454 
   

 2. Omega-3 Fatty Acid Therapy: The Tide Turns for a Fish Story
  James H. O’Keefe, MD, Dany Jacob, MD, Carl J. Lavie, MD Mayo Klinic Proceedings,  vol. 92, Iissue1, P 1-3, January 2017

   

 3. Tsao CW, Vasan RS. Cohort profile: the Framingham Heart Study (FHS): overview of milestones in cardiovascular epidemiology. Int J Epidemiol 2015;44(6):1800–13.
   

 4. Pencina MJ, D’Agostino RB Sr, Larson MG, Massaro JM, Vasan RS. Predicting the 30-year risk of cardiovascular disease: the Framingham Heart Study. Circulation 2009;119(24):3078–84. 
   

 5. Pottala JV, Garg S, Cohen BE, Whooley MA, Harris WS. Blood eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids predict all-cause mortality in patients with stable coronary heart disease: the Heart and Soul Study. Circ Cardiovasc Qual Outcomes 2010;3:406–12. 
   

 6. Harris WS, Luo J, Pottala JV, Espeland MA, Margolis KL, Manson JE, Wang L, Brasky TM, Robinson JG. Red blood cell polyunsaturated fatty acids and mortality in the Women’s Health Initiative Memory Study. J Clin Lipidol 2017;11(1):250–9. 
   

 7. Harris WS, Tintle NL, Etherton MR, Vasan RS. Erythrocyte long-chain ω-3 fatty acid levels are inversely associated with mortality and with incident cardiovascular disease: the Framingham Heart Study. J Clin Lipidol 2018;12:718–24. 
   

 8. Low levels of cellular omega-3 increase the risk of ventricular fibrillation during the acute ischaemic phase of a myocardial infarctionJuly 2008 Resuscitation 78(3):258-64
   

 9. From alga to omega; have we reached peak (fish) oil? Paul R Clayton. Szabolcs Ladi
  J R Soc Med 2015 Sep;108(9):351-7.

   

 10. Is there still a role for Vitamin E? Dr. Paul Clayton own blog 2018. july 18.
   

 11. Changes in Erythrocyte Omega-3 Fatty Acids in German Employees upon Dietary Advice by Corporate Health, Dietrich Rein 1, Matthias Claus 2, Wolfgang Frosch 2, Winfried März 3 4 5 6, Stefan Lorkowski 6 7, Stefan Webendoerfer 2, Thorsten Schreiner 2 Nutrients, 2020 Oct 25;12(11):3267.
   

 12. Szendi Gábor - Létszükségletünk: az Omega-3, tenyek-tevhitek.inernetes rovat
   

 13. Új módszerrel térképezhetik fel a szív- és érrendszeri betegségeket, Index hírportál 2023.12.04.

bottom of page