top of page

Miért nehéz boldogulni?

Tudjuk, hogy a munkahelyeken órási a taposás egy jobb pozícióért és ma már biztos állás sincs. Az üzleti világban pedig már nem létezik olyan vállalkozás vagy bolt, amelynek ne lenne bőven konkurenciája. A társadalmi és gazdasági környezetünk pedig olyan gyorsan változik, hogy szinte művészetté vált a gyors alkalmazkodás.

"Dönthet a viszonylagos jólét helyett egy csodás élet mellett is!" 

Mit lehet tenni? 

Bizonyára több jó választás is van. Egy biztos, hogy a mi megoldásunk, a Skandináv modell már bizonyított! 2018 óta több száz embernek adtunk plusz jövelemet, biztosabb megélhetést és több, mint 50 partnerünknek igazi bőséget, skandináv szintű életszínvonalat. Egy olyan "vállalkozói" közösséget teremtettünk, ahol nincs konkurenciaharc, nincs rivalizálás, hiszen anyagilag is érdekeltek vagyunk egymás sikereiben. Nincs főnök, nincsenek elvárások, viszont van egy mentor, aki segíti a munkáját. Ön pedig annyit energiát fektethet be az üzletbe, amekkora a célja, amennyi pénzre szüksége van. Ez a szabadság első lépése, hiszen ha Ön döntheti el, hogy mikor, hol és mennyit dolgozik, valamint ha a segítségünkkel Ön is eléri 6 hónap alatt ezt a bizonyos skandináv szintű, 4.000 €-s jövedelmet, akkor Ön valóban döntési helyzetbe kerül. Dönthet a viszonylagos jólét helyett egy csodás élet mellett. 

Legyen haszna mások tudásából és munkájából!

Mit szólna ahhoz, ha Ön úgy keresne pénzt és építené ki saját magának az anyagi biztonságát, hogy mások dolgoznak Ön helyett? Méghozzá ingyen!

Dolgoznak Önnek hónapról hónapra neves szakemberek, akik egészségmegőrzéssel és életmóddal, valamint életvezetéssel kapcsolatos előadásokat és képzéseket tartanak az Ön ismerőseinek és meghívottjainak.

Dolgoznak Önnek olyan sikeres üzletemberek, akik már elérték ezt a bizonyos skandináv életszínvonalat és megtanítják nem csak Önnek, hanem az Ön ismerőseinek, meghívottjainak is. S ezt is ingyen! 

Önnek nem kell ezért éveket tanulnia, nem kell súlyos pénzeket költenie és nem szükséges átesnie azokon a buktatókon, amelyeken mi már túl vagyunk, mindössze használja a tudásunkat. Ez a közösségi vállalkozás egyik óriási ereje! Nézze meg a következő eseményünket és hívja meg rá barátait is!

 Young Woman Contemplating

Hihetetlen? 

Nem biztos hogy az itt leírt dolgokat Ön most reálisnak tartja. Semmi baj! Mi már megtapasztaltuk, azonban, hogy működnek. Épp ezért javasoljuk, hogy szerezzen több információt, ismerjen meg jobban minket és a skandináv egészség- és vállalkozói kultúrát!

bottom of page