top of page

Támogassa immunrendszerét és csökkentse fáradtságát, kimerültségét!

large_302600-1x-zinoshine.png

D3 + Mg

certific-zinoshine.png

A ZinoShine+ egy egyedülálló D3-vitamin széles spektrumú magnéziummal. Úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az immunrendszert, csökkentse a fáradtságot és a kimerültséget, valamint támogassa az izmok, a csontok és a fogak működését.**

norway-28453_1280.png

Norvég, ellenőrzött minőség!

Nem mindegy milyen a D-vitamin

A nagyon olcsó, silány minőségű D-vitaminok kőolajszármazékokból készülnek, génmanipulált baktériumok felhasználásával. Ezzel szemben a Zinoshine+ egy természetes eredetű, jól hasznosuló zuzmó kivonat.

2

A D-vitaminok magnézium nélkül nem műkönek

A D-vitamin nem fog tudni működni, ha alacsony a szervezete magnéziumszintje. A mai, nyugati típusú táplálkozásban pedig igenis szinte mindenkinek nagyon alacsony a magnéziumszintje.

3

Nem mindegy milyen magnéziumot szed

Sajnos a csak szervetlen magnéziumot (magnézium-hidroxidot vagy magnézium-citrátot) tartalmazó vitamin, hiába esetleg gyógyszer, a felszívódása és hasznosulása gyenge. A legjobb formák a Zinoshine+-ban is meglévő szerves magnézium-malát és magnézium-biszglicinát. 

3

Ne szedjen együtt magnéziumot kalciummal

Mindkettő erősen pozitív töltésű ion és így a felszívódásban és a hasznosulásban egymás vetélytársai. Ha elfogyaszt hetente egy jó csontos húslevest, bőségesen elegendő kalciumhoz jut természetes forrásból.

4

A D-vitamin egy fontos hormon is

A csonterősítő hatáson túl a D3-nak kulcsszerepe van a gyulladásos folyamatok csökkentésében és az immunrendszer működésében, valamint védő hatást jelent egyes daganatokkal szemben is.

stones-6493824_1920_edited.jpg

Rendeljen egy darabot 19€-ért, vagy törzsvásárlóként csak 13€-ért.

*Törzsvásárlóként további 6 hónapon át ezen a garantált 13€-s áron jut hozzá.
Önt nem érinti a drágulás!

garantált ár

**Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások. A termék egyetlen hivatalos forrása és adatlapja a www.zinzino.com oldalon érhetől el. A D-vitaminnal és magnéziummal kapcsolatos írást Dr. Nagy Tamás készítette. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik.

EFSA
bottom of page