top of page

BALANCE OLAJ+

A Balance olaj+ egy egyedülálló minőségű, gyógyszertisztaságú gyulladáscsökkentő szuperélelmiszer. Összetétele közelebb áll az olajos halhoz, mint a halolajkészítményekhez. Omega-3 tartalma kiemelkedő, 2.500 mg napi dózisban. Az omega-3 frissességét és hatékonyságát olívabogyóból kinyert polifenolkoncentrátum és a D3-vitamin biztosítja. 

Balance olaj+ csomag

Induló 2 havi adag: 2 db 300 ml Balance olaj és 2 db 100 ml Balance olaj

104 € ≈ 39.500 Ft

+ 6 hónapon keresztül, havi 38 € ≈ 14.400 Ft

Balance olaj minősí képek.png
törzsvásárló

A megváltozott táplálkozási szokásaink miatt a sejtmembránban lévő omega-6 / omega-3 zsírsavak aránya durván eltolódott az omega-6 irányába. Az egészséges omega-6:3 egyensúly viszont képes megvédeni a szervezete sejtjeit a rozsdásodástól (oxidatív stressztől) és a gyulladástól, valamint hozzájárul a sejtanyagcsere optimális működéséhez. Ez utóbbi pl. IR-ben vagy cukorbetegségben kiemekedő jelentőségű.  

100%-ban természetes összetevők!

Halolajok (szardellából, makrélából, szardíniából), hidegensajtolt olívaolaj, tokoferolban gazdag kivonat (antioxidánsok), természetes aromák*, D3-vitamin (kolekalciferol).
* természetes vaníliaíz * természetes citromíz * természetes narancs-citrom-menta íz * természetes grapefruit-citrom-lime íz

olaj összetétel.png

TERMÉKINFORMÁCIÓ

 

  • Hozzájárul a normál agyműködéshez, mivel  a napi adag 700 mg DHA-t tartalmaz

  • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz

  • Segít fenntartani a szervezetben az EPA és DHA elegendő szintjét

  • Segít fenntartani a szervezetben az omega-6 és az omega-3 megfelelő szintjét

  • Segít fenntartani a szervezetben a polifenolok szintjét, így megvédve a vérzsírokat az oxidatív stressztől

  • Támogatja a szem egészséges és megfelelő működését, mivel 700 mg DHA-t tartalmaz

  • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és szerepet játszik a sejtosztódásban, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz

  • Hozzájárul a vér normál trigliceridszintjéhez, a normál vérnyomáshoz és a vér normál kalciumszintjéhez

KÉRDÉSE VAN?

Közvetlenül kereshet minket telefonon és e-mail formájában is.

+36701980-552

info@9lepes.hu

Termékkel vagy egészséggel kapcsolatos kérdésekben lehetősége van 15 perces online díjmentes szakértői konzultációt is kérni..

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

Hivatkozások, irodalomjegyzék

  1. Using an erythrocyte fatty acid fingerprint to predict risk of all-cause mortality: the Framingham Offspring Cohort, Michael I McBurney, Nathan L Tintle, Ramachandran S Vasan, Aleix Sala-Vila, William S Harris. The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 114, Issue 4, October 2021, Pages 1447-1454 
     

  2. Omega-3 Fatty Acid Therapy: The Tide Turns for a Fish Story
    James H. O’Keefe, MD, Dany Jacob, MD, Carl J. Lavie, MD Mayo Klinic Proceedings,  vol. 92, Iissue1, P 1-3, January 2017

     

  3. Tsao CW, Vasan RS. Cohort profile: the Framingham Heart Study (FHS): overview of milestones in cardiovascular epidemiology. Int J Epidemiol 2015;44(6):1800–13.
     

  4. Pencina MJ, D’Agostino RB Sr, Larson MG, Massaro JM, Vasan RS. Predicting the 30-year risk of cardiovascular disease: the Framingham Heart Study. Circulation 2009;119(24):3078–84. 
     

  5. Pottala JV, Garg S, Cohen BE, Whooley MA, Harris WS. Blood eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids predict all-cause mortality in patients with stable coronary heart disease: the Heart and Soul Study. Circ Cardiovasc Qual Outcomes 2010;3:406–12. 
     

  6. Harris WS, Luo J, Pottala JV, Espeland MA, Margolis KL, Manson JE, Wang L, Brasky TM, Robinson JG. Red blood cell polyunsaturated fatty acids and mortality in the Women’s Health Initiative Memory Study. J Clin Lipidol 2017;11(1):250–9. 
     

  7. Harris WS, Tintle NL, Etherton MR, Vasan RS. Erythrocyte long-chain ω-3 fatty acid levels are inversely associated with mortality and with incident cardiovascular disease: the Framingham Heart Study. J Clin Lipidol 2018;12:718–24. 
     

  8. Low levels of cellular omega-3 increase the risk of ventricular fibrillation during the acute ischaemic phase of a myocardial infarctionJuly 2008 Resuscitation 78(3):258-64
     

  9. From alga to omega; have we reached peak (fish) oil? Paul R Clayton. Szabolcs Ladi
    J R Soc Med 2015 Sep;108(9):351-7.

     

  10. Is there still a role for Vitamin E? Dr.Paul Clayton own blog 2018. july.18.
     

  11. Changes in Erythrocyte Omega-3 Fatty Acids in German Employees upon Dietary Advice by Corporate Health, Dietrich Rein 1, Matthias Claus 2, Wolfgang Frosch 2, Winfried März 3 4 5 6, Stefan Lorkowski 6 7, Stefan Webendoerfer 2, Thorsten Schreiner 2 Nutrients, 2020 Oct 25;12(11):3267.
     

  12. Szendi Gábor - Létszükségletünk: az Omega-3, tenyek-tevhitek.inernetes rovat
     

  13. Új módszerrel térképezhetik fel a szív- és érrendszeri betegségeket,,Index hírportál 2013.02.04.

bottom of page