2020-1-30

A Skandináv Egészség protokoll tudományos bizonyítékai.

Az elmúlt év tudományos áttöréseket hozott az egészségmegőrzésben és krónikus betegségeink enyhítésében, még akkor is, ha szélesebb közönséghez talán nem jutott el hangsúlyosan. Ez a terület az ún. subklinikus gyulladás. Ez azt jelenti, hogy egy...

2019-12-15

Az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság (FDA) figyelmeztetést adott ki a rendkívül divatossá váló kannabidiol (CBD) tartalmú termékekről, 15 céget felszólított, hogy hagyjanak fel ezek reklámozásával, forgalmazásával. A CBD a kannabisz egyik nem pszichoaktív hatóanyaga, és a rajongók szerin...

2019-12-03

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar az iskoláskorú gyermekek 3-7 százalékát érinti Magyarországon. Vannak olyan kutatások, mely szerint öröklődő, de a hajlam mellett hangsúlyos az édesanyát és gyermekét is érintő életmódbeli, táplálkozási deficiencia, amely idegfejlődési zavart okoz. Az ADHD kinő...

Az iparilag, tömegtermelésben gyártott és a drogériákat elárasztó halolajkapszulák nem működnek.

A lecke világos. A 20. századi orvosok és iparosok profitmaximalizált gyógyszerészeti gondolkodásmódja ismét egy hosszú, vak sikátoron vezetett minket, amely túl sok pénzt és túl sok életet követelt!

Az ét...

2019-8-21

Készült egy izgalmas webkonferencia, előadás annak a kapcsán, hogy Budapesten és Szegeden előadást tartott Prof. Paul Clayton a táplálkozástudomány "atyja". Az ő munkásságát, a sejten belüli gyulladásokat és a klinikai bizonyítékokat néztük át együtt. 

Jó szórakozást!

2019-5-02

A Harvard T.C. Chan School of Public Health, Boston, USA kutatócsoportja a European Heart Journal folyóiratban megjelent cikkében közvetlen kapcsolatot mutatott ki női betegek esetében az antibiotikumok tartós használata és a szívroham/stroke kialakulásának megemelkedett kockázata között.

A kutatók a...

Please reload

9 lépés

életprogram

"Olyan megoldásokat tartalmaz, amelyeket a hírlevél elolvasása után nyomban vagy az előadás 

meghallgatását követően, már az ajtón kilépve, azonnal be tudtam építeni az életembe!"

Videótár

Nézze meg tanulságos, ismeret-terjesztő vagy épp jókedvre derítő videóinkat!

Legolvasottabb írásaink

Legolvasottabb írásaink

A megoldás - TV interjú Dr. Nagy Tamással

July 17, 2019

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

Please reload

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.